Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Що відбувається з Boosteroid: чому довго немає нових ігор і чого чекати далі?

Український сервіс хмарного геймінгу Boosteroid давно вже не оновляв свою бібліотеку ігор і взагалі мовчить з новинами. Розберімось чому.
Поділіться новиною з друзями

Український сервіс хмарного геймінгу Boosteroid вже досить тривалий час не оновлює бібліотеку ігор. І взагалі, окрім нещодавнього оновлення своїх додатків нічого користувачам не представив. Але чому так відбувається та чого нам чекати в цьому місяці? Розберімось разом.

Що було зроблено з початку року

Найважливішою новиною з початку цього року було додавання функції запису коротких відео. Скажімо відверто це досить суперечлива функція. На жаль, наша команда не змогла оцінити високо це нововведення. Чому так? Все досить просто – запис 30 секундних роликів для творців контенту звичайно є сенс. Але це не завжди роблять коректно і правильно. Ми говоримо про те, що для запису короткого відео вам потрібно в потрібний вам момент гри одночасно натиснути відразу три клавіші на клавіатурі. Наша команда проводила опитування серед спільноти, наскільки це зручно. Жоден з гравців не сказав, що йому подобається така комбінація клавіш.

Ми запитали у представників сервісу, чому саме так було зроблено, на що не отримали конкретної відповіді. Нам здається, що ніхто не тестував наскільки це взагалі комфортно. Сподіваємося на те, що дуже скоро вони замінять цю комбінацію на 2 клавіші. А ще краще, зробили можливість повноцінно записувати геймплей. Але наразі така функція навіть не розглядається.

Чого чекати від Boosteroid у березні?

Наразі важливо розуміти, що нові ігри поки не будуть з’являтися в хмарному ігровому сервісі. Причина цьому була озвучена ще з початку року. Наразі Boosteroid займається введенням в експлуатацію нових серверів для 4К хмарного геймінгу. Також, можливо, команда завершує тестування магазину ігор Microsoft. Як нам відомо вже, 10-річна угода між цими компаніями у сфері хмарних ігор підписана давно, але ігор Xbox в українського сервісу досі немає.

Тож у нас є дуже велика надія на те, що в березні ми все ж побачимо запуск нового тарифного плану ULTRA. Це має розвантажити звичайні сервери, що потенційно призведе до значних зменшень черг. Також ми сподіваємося побачити ігри Game Pass. На превеликий жаль, точної інформації у нас немає, тому все це лише наші сподівання.


Як ви вважаєте, чого саме нам чекати від Boosteroid цього місяця? Напишіть свої враження в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.