Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Сторінка Steam для просування японських ігор, запущена урядовою організацією Японії

Ви любите японські ігри? Агентство, пов’язане з японським урядом, запустило в Steam спеціальну сторінку для реклами ігор, зроблених у Японії.
Поділіться новиною з друзями

Для тих, хто любить японські ігри, у Steam була запущена нова сторінка з функціями для реклами ігор, розроблених у Японії. Сторінку «Made in Japan Games Market» уже можна знайти в Steam. Вона містить близько 100 ігор від 43 японських компаній. Тут також можна знайти спеціальний розпродаж, який розпочнеться 18 березня і закінчиться 25 березня. Це збігається з Конференцією розробників ігор 2024.

Хто був ініціатором створення сторінка Steam для просування японських ігор

Ініціатива походить від JETRO (Японська організація зовнішньої торгівлі). Вона пов’язана з японською урядовою організацією. ЇЇ заснували в 1958 році з місією сприяння взаємній торгівлі та інвестиціям між Японією та рештою світу. Якщо вам цікаво, JETRO – це те, що в Японії визначається як незалежна адміністративна установа. Це свого роду агентство, засноване на концепції поділу діяльності уряду на функції планування та операційні.

Плануванням займаються державні органи, тоді як незалежні агентства опікуються оперативними аспектами. Управління ними схоже на приватні компанії з великою автономією щодо того, як вони працюють і використовують свої бюджети. JETRO також буде представлено на GDC у Японському павільйоні з метою просування японських ігор. Нова сторінка в Steam містить японські ігри різних розмірів і жанрів, включаючи JRPG, стратегічні ігри, візуальні романи, файтинги тощо.

Деякі приклади: Samurai Shodown від Samurai SNK, Gift від Bushiroad, Neptunia X Senran Kagura: Ninja Wars від Compile Heart, Gnosia від Petit Depot і Yohane the Parhelion: Blaze in the Deeplblue від BeXide.

Це, безумовно, цікава ініціатива, оскільки пошук аудиторії на Заході залишається проблемою, особливо для невеликих японських розробників, хоча деяким іграм, безперечно, вдається досягти вірусного успіху, як нещодавня Palworld.

Варто відзначити, що японські ігри досить добре проходять у Steam. У нещодавньому рейтингу найпопулярніших ігор за лютий 2024 року на популярній Steam Deck п’ять із десяти найкращих ігор розроблені японськими студіями.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.