Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Dune: Awakening розкриває дивовижний геймплей і деталі майбутньої гри

Хочете дізнатися більше про гру Dune: Awakening про виживання у всесвіті Дюни? Funcom поділився з геймерами пікантними подробицями.
Поділіться новиною з друзями

Нещодавно студія Funcom провела широку пряму трансляцію, у якій показали нові кадри та нові деталі ігрового процесу своєї майбутньої гри на виживання Dune: Awakening. Ми чуємо від режисера гри Джоела Байлоса (якого ви, можливо, знаєте по грі Conan Exiles) про багато основних концепцій, які можуть допомогти грі виділитися серед все більш багатолюдного жанру виживання. Звичайно, це особливо актуально сьогодні, оскільки другий фільм «Дюна» щойно вийшов у кінотеатри, і багато хто може дуже захотіти знову пережити цей світ у грі.

Що наразі відомо про Dune: Awakening

Перш за все, ми отримали новий ігровий трейлер, який дає гарний загальний погляд на те, чого ми можемо очікувати від гри. У ньому представлений ігровий процес на виживання, повноваження, транспортні засоби (включно з популярними орнітоптерами) і неймовірні піщані хробаки.

Ми також отримуємо більш розширене відео, в якому розробники розповідають про процес перенесення світу Дюни з фільмів в гру. Під час прямої трансляції Байлос надав досить багато цікавої інформації про гру. Один із найбільш цікавих аспектів полягає в тому, що ви починаєте з того, що вам доводиться виживати. Вам потрібно шукаючи воду (яку ви також можете добути з крові загиблих ворогів або друзів), а потім ви розширюєте свій кругозір, поки не досягнете точки, в якій «політичне виживання» стає актуальним.

Геймери почули про крафт, який дозволить вам створювати все, починаючи від базових інструментів і закінчуючи транспортними засобами (включаючи вищезгадані орнітоптери), будівництві та бойових дій. Говорячи про бойові дії, Funcom використовує підхід «об’єднаної зброї», поєднуючи зброю, здібності та транспортні засоби, як наземні, так і летючі.

Ми маємо інформацію про прогресію. Гравці спочатку виберуть наставника, який визначить їхні початкові навички. Тоді вам доведеться знайти інших наставників у світі та виконувати завдання за них, щоб переконати їх поділитися своєю мудрістю та розблокувати дерева навичок. Існує навіть зона, повністю присвячена PvP, під назвою «Змінні піски», яку періодично вражає шторм Коріоліса, і все середовище повністю змінюється.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.