Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Роджер Кларк повторить свою роль у новому проєкті Red Dead Redemption

Роджер Кларк, актор, який грає Артура Моргана в Red Dead Redemption 2 повторить свою роль у новому проєкті Red Dead, вже цього року.
Поділіться новиною з друзями

Роджер Кларк, актор, який грає Артура Моргана в Red Dead Redemption 2, планує повторити свою роль у новому проєкті Red Dead Redemption. Серія вестернів Rockstar починається в 1860-х роках з Red Dead Revolver. Хоча події цієї гри трактувалися більше як фольклор у двох назвах Red Dead Redemption. Ігри цієї серії охоплюють кінець Дикого Заходу, приквел Red Dead Redemption 2 починається в 1899 році, а епілог Red Dead Redemption відбувається в 1914 році.

Як повідомляє IGN, Роджер Кларк буде розповідати аудіокнигу історика Тора Олссона «Історія червоних мерців: відеогра, одержимість і насильницьке минуле Америки» в ролі Артура Моргана. Rockstar опирався на реальні історичні події та включив реальних злочинців того часу у свою історію. Саме це дозволило книзі Олссона висвітлити американську історію через призму ігор Red Dead Redemption.

Що відомо про урок історії у Red Dead Redemption 2

Олссон є експертом з історії Америки та Red Dead Redemption, викладає перший у світі урок історії Red Dead Redemption в Університеті Теннессі. Це сталося після гри в Red Dead Redemption 2 у 2020 році під час пандемії COVID-19. Цікаво, що Олссон заявив, що його цікавить не стільки питання точності, скільки історична «продуманість». Саме це Rockstar застосувала у своїй розповіді, щоб створити настрій світу та розповісти про реалії того часу.

Вибір повернути не лише Роджера Кларка, але й дозволити йому повторити свою роль із гри, безумовно, цікавий. Гравцям сподобається знову почути Артура Моргана майже через шість років після знайомства з історією персонажа.

Свідченням роботи, виконаної в Rockstar, є не лише книга, яка висвітлює події реального світу, але й цілий університетський курс, присвячений погляду Red Dead Redemption на історію Америки. Аудіокнига «Історія червоних мерців» буде доступна в Audible, Apple Books та інших великих роздрібних продавцях аудіокниг 6 серпня 2024 року.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.