Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Фанатам Monster Hunter варто звернути увагу на 12 березня

Capcom повідомляє, що шанувальники Monster Hunter повинні відзначити 12 березня у своїх календарях. Але чому? Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Шанувальники Monster Hunter повинні відзначити 12 березня у своїх календарях, оскільки Capcom щойно оголосила про «спеціальну програму», присвячену 20 річниці франшизи. Хоча підтверджено, що подія не містить анонсів нових ігор, вона все ж може виявитися цікавою для шанувальників цієї серії ігор.

Що відомо про 20 річницю Monster Hunter?

Технічно 20-та річниця припадає на 11 березня, коли в Японії вийшов перший Monster Hunter для PlayStation 2. Попри неоднозначні відгуки, гра 2004 року здобула культ прихильників, зумівши виділитися серед конкурентів своїми незабутніми битвами та загальним захопливим циклом ігрового процесу. Він був досить складним, щоб створити репутацію однієї з найскладніших рольових ігор для PS2, які коли-небудь створювали.

Через два десятиліття Capcom готується відзначити річницю спеціальною трансляцією, яка розпочнеться 20 березня о 13:00 за центральноєвропейським часом. Японський ігровий гігант підтвердив, що майбутня подія не запропонує нічого на кшталт анонсу нових ігор або новин про Monster Hunter Wilds.

Виходячи з цього розголошення, трансляція, швидше за все, буде зосереджена на товарах і подіях. Але це не означає, що вона обов’язково буде повністю позбавлений анонсів, пов’язаних з грою. Деякі ігрові ювілейні події гри можуть бути на карті, як це було тоді, коли Capcom відзначала 15-ту річницю франшизи. Якщо припустити, що такі рекламні акції є частиною порядку денного компанії, вони майже напевно включатимуть Monster Hunter Now. Це мобільна гра Niantic на основі геолокації, яка була випущена для пристроїв Android та iOS ще у вересні.

Шанувальники франшизи можуть скористатися значними знижками в очікуванні події 12 березня. Зокрема, Capcom щойно представила новий ювілейний пакет, який дозволяє користувачам Steam отримати три гри Monster Hunter і два доповнення зі знижкою 70%. До колекції входять Monster Hunter: World, Rise та MH Stories 2: Wings of Ruin. Доповнення Iceborne для MH: World також є частиною пакета, як і DLC Rise Sunbreak. Розпродаж у Steam завершується 21 березня.

Хоча майбутня ювілейна трансляція не включатиме головних ігрових новин, навряд чи вона буде розглядатися як формальність. Зрештою, Capcom будує плани щодо 20-річчя принаймні з 2021 року.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.