Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Ось ігри, які покинуть Xbox Game Pass у березні 2024 року

До середини березня 2024 року сервіс підписки Xbox Game Pass втратить загалом 3 гри. Погляньмо на цей список ближче.
Поділіться новиною з друзями

Корпорація Майкрософт оновила офіційні списки підтримуваних ігор для Xbox Game Pass, і тепер у нас є перелік ігор, які, як підтверджено, незабаром залишать службу підписки.

Наступні ігри вийдуть з Xbox Game Pass 15 березня 2024 року:

  • Hardspace: Shipbreaker (консоль/ПК)
  • Ni no Kuni Wrath of the White Witch Remastered (консоль/ПК)
  • Shredders (консоль/ПК)

Як завжди, це ваш шанс проявити прихильність до вищезазначених ігор, перш ніж вони вийдуть зі служби підписки. Підписники, які хочуть зберегти будь-яку з цих ігор, можуть скористатися знижкою на членство, щоб заощадити до 20% на придбанні гри.

Hardspace: Shipbreaker — це пригодницька відеогра, розроблена Blackbird Interactive та видана Focus Entertainment. Гравці беруть на себе роль руйнівника кораблів, якому доручено досліджувати та розбирати покинутий космічний корабель, щоб врятувати цінні матеріали, і все це одночасно вирішує проблеми трудових відносин у своїх роботодавців. Гра спочатку була запущена в Windows через Дочасний доступ у червні 2020 року, а потім її повний випуск відбувся в травні 2022 року. Після релізу вона отримала загалом позитивні відгуки. Пізніше у вересні цього ж року були випущені версії для PlayStation 5 і Xbox Series X/S.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch — це рольова гра, розроблена Level-5. Це оновлена версія Ni no Kuni: Dominion of the Dark Djinn, спочатку випущена для Nintendo DS в Японії в грудні 2010 року. Гра дебютувала на PlayStation 3 в Японії в листопаді 2011 року та була опублікована в західних регіонах компанією Namco Bandai Games в Січень 2013 року. Пізніше гра стала доступна для Nintendo Switch у вересні 2019 року. Ремастер було запущено для PlayStation 4 і Windows у вересні 2019 року, а потім для Xbox One і Xbox Series X/S у вересні 2022 року.

І нарешті, у Shredders гравці беруть участь у сноубординговій події року. Щоб довести, що вони готові до цього виклику, гравцям потрібно буде опанувати мистецтвом катання в парку, катання на масляній воді, рейлів і масивних кікерів і заслужити своє місце у світі сноубордингу.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.