Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гравець Call of Duty: Modern Warfare 3 в режимі Зомбі завершує 56 контрактів за один матч

Гравець у Call of Duty: Modern Warfare 3 виконує 56 контрактів за один матч у режимі Зомбі. Погляньмо як йому це вдається.
Поділіться новиною з друзями

Великий перелік контрактів Call of Duty: Modern Warfare 3 у режимі Зомбі пропонує гравцям різноманітні завдання: від класичних місій Outbreak до абсолютно нових завдань, таких як Spore Control. Однак у режимі Zombies є 60-хвилинний ліміт часу для виконання завдань і успішного виходу з карти. Через обмежений час багато гравців заявили, що натрапили на труднощі, завершуючи величезну кількість контрактів перед закінченням часу. Деякі вважають майже неможливим виконати понад 20 контрактів, не кажучи вже про 56, через обмежений час.

Гравцю вдалося виконати 56 контрактів за один матч із зомбі

Все вищесказане не стосується користувача Reddit South-Golf-2327. Він поділився скріншотом виконання 56 контрактів в одному матчі в Call of Duty: Modern Warfare 3 у режимі Зомбі. У дописі на Reddit гравець пояснив, як з ним об’єдналося два гравці, щоб завершити якомога більше контрактів за матч. Група виконувала контракти від 30 секунд до 1 хвилини, а хтось із команди стояв над наступним контрактом, коли інші завершували активну місію. South-Golf-2327 далі пояснив, що команда зосереджувалася на місіях Spore Control, Outlasts, Escort і HVT. У них не було іншого вибору, оскільки контракти в режимі Зомбі виникають випадково. Деякий час спостерігалися проблеми з відродженням, оскільки гравці викликали несправні відродження в Modern Warfare 3, які досі не виправлено.

Багато гравців не думають, що виконати таку кількість контрактів можливо в режимі Zombies. Однак South-Golf-2327 вважає, що якщо гравець попрацює і трохи попотіє, він може легко виконати від 20 до 30 контрактів за один раз. Геймер визнав у коментарях, що час від часу трапляється, коли гравець входить у Темний Ефір. Цей збій дозволяє гравцям продовжити обмеження часу на 60 хвилин, щоб вони могли завершити якомога більше контрактів. Це не перший збій, який впливає на режим Zombie, з нещодавніми повідомленнями про іншу неприємну помилку, яка телепортує гравця Modern Warfare 3 на смерть.


Нагадаємо, що у Call of Duty: Modern Warfare 3 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Amazon Luna, BoosteroidGeForce NOW, PlayStation Premium, Xbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.