Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Final Fantasy VII Rebirth доступна на PlayStation Cloud Gaming

Сервіс хмарного геймінгу PlayStation Cloud Gaming неочікувано отримує довгоочікувану гру. Тепер в неї можна грати в хмарі. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Якщо ви такий же завзятий хмарний геймер як і вся наша команда, то сьогодні для вас також настає дивовижне свято. PlayStation надала нам неймовірну можливість зіграти у свою останню гру, яка нещодавно вийшла в реліз – Final Fantasy VII Rebirth. Нагадаємо, що гра вийшла 29 лютого. Тобто минуло лише 3 дні й ми тепер маємо чудову можливість спробувати цю гру в хмарі через PS5 Cloud Streaming.

На превеликий жаль, ​​щоб спробувати Final Fantasy VII Rebirth ви повинні володіти нею та бути підписаним на PlayStation Plus Premium. Саме цей рівень підписки надає користувачам консолей PS5 додаткові переваги хмарного геймінгу.

Також великим мінусом є те, що ігри розроблені для новітньої консолі можна грати в хмарі, тільки маючи у себе фізичну консоль від Sony. Сподіваємося, що незабаром все зміниться і ми зможемо грати в ексклюзиви для PS5 на ПК, ноутбуках і портативних пристроях, включно зі смартфонами.


Як вам такі новини? Ви давно чекали на появу цієї гри? Напишіть свої враження в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.