Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Останнє оновлення The Sims 4 додає більше агресивної реклами

Останнє оновлення The Sims 4 викликало серйозну негативну реакцію серед гравців. Але чим саме невдоволені гравці? Розберімось разом.
Поділіться новиною з друзями

У грі The Sims 4 анонсували агресивний спосіб реклами DLC у своєму останньому та дуже суперечливому оновленні. Протягом майже десяти років гра пройшла довгий шлях. Функції, яких не вистачало під час її тьмяного релізу, повільно вводилися через довгий список оновлень, ігрових DLC, які покращували базову гру. Однак, щоб насолодитися повним вмістом The Sims 4, нові гравці повинні витратити понад тисячу доларів, оскільки четверта частина легендарної серії Maxis може похвалитися 15 розширеннями та майже 60 наборами ігор, наборами речей і комплектів у своєму списку DLC.

Хоча розробники намагалися зробити франшизу більш доступною для нових шанувальників, коли Гра стала безплатною у жовтні 2022 року, базова гра значною мірою страждає від критики. The Sims 4 під час випуску страждав, оскільки вміст був обмеженим, у порівнянні з базовою грою попередніх років. Хоча купувати DLC стало простіше завдяки додаванню наборів пакетів, це все ще величезне фінансове зобов’язання для будь-якого потенційного гравця, який нарешті бажає спробувати франшизу.

The Sims 4 додає суперечливу кнопку покупки DLC до інтерфейсу користувача

Спільнота мала неоднозначну думку щодо DLC для гри, особливо після того, як монетизація гри була розміщена на першому місці в останньому оновленні. Оновлення, випущене 27 лютого, додає спеціальну кнопку в інтерфейс користувача, яка направляє гравців до покупки ігрових доповнень. Що ще гірше, ця кнопка безперервно пульсує, якщо є DLC, яким гравці ще не володіють, і якщо вона не була натиснута протягом кількох хвилин. Спільнота Sims у соцмережі X (Twitter) продемонструвала новий інтерфейс користувача для гри, і шанувальники франшизи у всіх соціальних мережах висловили свою різку негативну реакцію.

Попри те, що кнопка преміум-магазину в інтерфейсі користувача стала загальноприйнятою, основним джерелом критики є те, як вона була реалізована в The Sims 4. Деякі гравці стверджують, що постійне пульсування викликає у них занепокоєння, а інші стурбовані тим, що мікротранзакції в The Sims 5 будуть ще більш агресивними. Враховуючи переважну більшість негативних відгуків, наданих спільнотою, дуже ймовірно, що розробники приберуть ефект пульсації з інтерфейсу користувача, але сама кнопка, ймовірно, залишиться тут.


Нагадаємо, що у The Sims 4 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.