Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Epic Games реагує на заяви про хакерську атаку і викрадення конфіденційної інформації користувачів

Epic Games зробили заяву про те, що компанія зазнала хакерської атаки. Погляньмо разом на їх заяву стосовно конфіденційних даних геймерів.
Поділіться новиною з друзями

Epic Games офіційно підтвердила, що немає жодних доказів того, що компанія зазнала зламу системи безпеки. Компанія відома завдяки Fortnite, Unreal Engine і розповсюдженню безплатних ігор через Epic Games Store. Тому злам потенційно може призвести до витоку конфіденційної інформації не лише компанії, але і її клієнтів.

Суперечка про можливу атаку програм-вимагачів Epic Games почалася раніше вчора. За даними Cyber Daily, група хакерів Mogilevich стверджувала, що успішно зламала розробника ігор, викравши приблизно 189 Гб даних, включаючи кілька електронних листів, паролі, платіжну інформацію від клієнтів компанії та навіть дані вихідного коду. Cyber Daily також повідомив, що група дала Epic Games час до 4 березня виплатити не розголошену суму грошей, щоб запобігти витоку викрадених даних.

Що насправді відбувається з кібератакою на Epic Games

Схоже, що вся атака програм-вимагачів була фальшивкою. Epic Games використала свій офіційний профіль у соціальних мережах, щоб підтвердити, що немає «жодних доказів» будь-якої успішної атаки програм-вимагачів, і пояснила, що Mogilevich не звертався до Epic з вимогою про викуп. Компанія також повідомила, що компанія розслідувала інцидент і зв’язалася з хакерами незабаром після цього, але досі не отримала жодних доказів того, що насправді ця атака сталася.

Атаки програм-вимагачів виявилися досить проблемними для ігрової індустрії в останні роки. Минулого року, наприклад, Sony підтвердила серйозний витік даних у своїй студії Insomniac Games. Інформація просочилася після того, як Insomniac Games не заплатила 2 мільйони доларів Rhjysida, групі, яка здійснила атаку.

Інформація, оприлюднена на той час, включала п’ять неанонсованих ігор від Insomniac Games, включаючи спін-офф Venom, який запланований на 2025 рік, гру Wolverine, Spider-Man 3, нову гру Ratchet and Clank і гру X-Men, яка мала вийде у 2030 році. Особисті дані співробітників Insomniac Games також були оприлюднені під час витоку.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.