Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Хмарний сервіс ретро-ігор Antstream Arcade додає дві нові гри

Сервіс хмарного геймінгу Antstream Arcade, який має величезну бібліотеку ретро-ігор, вчора додав дві нові гри. Погляньмо на них ближче.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Antstream Arcade, який спеціалізується на ретро-іграх, додав дві нові гри до своєї бібліотеки. Відсьогодні загальна кількість унікальних ігор на Antstream становить 1324 гри. Нагадаємо, що всі вони доступні за вашою підпискою. Отже, подивімося на ці дві нові гри ближче.

Оновлення бібліотеки Antstream Arcade

Hobgoblin (версія Amstrad CPC)

Перша гра, яку ми розглянемо, у свій час була розроблена для мікрокомп’ютера Amstrad CPC. Сюжет гри базується на відомому персонажі жахів, відомому як Hobgoblin. У цій грі ви граєте за Хобгобліна, вирушаючи у фантастичну пригоду в платформерній грі початку 1990-х. Добре, що Antstream додав Hobgoblin, особливо тому, що це більш незрозуміла гра, про яку ми майже нічого не чули. Тепер ви можете грати в Hobgoblin на хмарній ігровій платформі Antstream Arcade за підпискою.

Bristles (аркадна версія)

Другою грою в нашому списку є аркадна відеогра Bristles. У ній ви граєте за Пітера маляра, який повинен розфарбувати різні будинки протягом обмеженого періоду часу. Ви можете переміщати рівні будинку, пересуваючись вгору чи вниз по сходах або пересуватися на ліфті. Це цікава гра, оскільки вона походить від розробника First Star Software, який також був автором оригінальних версій класичної комп’ютерної гри Boulder Dash. Ви можете перевірити Bristles на Antstream Arcade зараз, якщо маєте підписку.


Як вам ці нові ігри? Ви будете в них грати? Дайте нам знати в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.