Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Star Citizen запускає масштабну подію захоплення великого корабля

Star Citizen щойно отримав нову бойову механіку та гігантські центри розподілу в Alpha 3.23, а нова подія кидає виклик гравцям.
Поділіться новиною з друзями

Розробник Cloud Imperium Games продовжує розвивати свій космічний симулятор Star Citizen, запустивши нову подію та поглянувши на нові майбутні функції та контент.

Стартувала нова подія, пов’язана із захопленням величезного (242 метри) фрегата «Ідріс»

Деякі гравці вже відчули смак цієї події на початку цього місяця, коли її тестували на виділеному сервері, але тепер вона доступна на живих серверах.

Ця подія призведе до появи Idris Frigates у певний час на випадкових серверах. Деякі з них фактично будуть укомплектовані розробниками, а інші матимуть команду штучного інтелекту.

Гравцям буде доручено вивести їх з ладу та захопити, а потім вони зможуть керувати ними за бажанням. Існує навіть конкурс, який дає людям шанс виграти Idris для себе, поряд з іншими смаколиками.

Друга частина вмісту цього тижня — це нове відео, в якому обговорюються нові головні режими, які в основному радикально змінять бойові дії. Гравці матимуть у своєму розпорядженні два режими, один присвячений бою, а інший навігації.

Коли ви перебуваєте в режимі навігації, ви летите набагато швидше, але ваша зброя, щити та засоби протидії дезактивовані. Коли ви входите в бойовий режим, ви рухаєтеся набагато повільніше, що має на меті зробити бої набагато напруженішими, схожими на повітряний бій Другої світової війни.

Ще один продемонстрований новий елемент — це точне націлювання, яке допоможе гравцям точніше націлюватися на конкретні частини ворожих кораблів. Додатковим бонусом є те, що масштабування, включене в точне націлювання, дозволить гравцям більше насолоджуватися зовнішнім виглядом магазинів.


Нагадаємо, що у Star Citizen ви можете грати в сервісу хмарного геймінгу Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.