Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Трейлер DLC Elden Ring має кілька посилань на Berserk

Фанати Elden Ring проводять більше паралелей із Berserk після трейлера DLC. Погляньмо ближче, наскільки це відповідає дійсності.
Поділіться новиною з друзями

У своєму ретельному аналізі трейлера доповнення для гри Elden Ring під назвою Shadow of the Erdtree фанати виявили численні згадки про відому мангу Berserk. Щоразу, коли виходить нова гра Soulsborne, шанувальники завжди порівнюють її з персонажами з Berserk, і Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC не є винятком.

Elden Ring наповнений великою кількістю великодок, починаючи від повернення популярних трикстерів Patches до кивань до Bloodborne та Game of Thrones. Хоча багато вшанувань є очевидними, деякі згадки настільки непомітні, що гравцям потрібні роки, щоб їх знайти. Фактично, нещодавно FromSoftware показало, що Elden Ring має ще один секрет, який фанати ще не розкрили. Хоча трейлер Shadow of the Erdtree DLC тривав лише три хвилини, уважні шанувальники швидко помітили в ньому деякі цікаві деталі. І не дивно, що роботу FromSoftware знову пов’язують із Berserk.

Шанувальники Elden Ring обговорюють новий трейлер

Як помітив користувач CloudyNot4Talk, у трейлері гри є чотири посилання на Berserk. Перший — жіночий персонаж, помічений у трейлері, який, як вважають, був натхненний королевою Мідленду Берсерка. Хоча це здається не дуже правдоподібним, а популярна теорія шанувальників про те, що вона є просто молодшою версією Реннали з Elden Ring, Королеви повного місяця, здається більш імовірною. Інші зв’язки набагато очевидніші.

Наприклад, палаючий велетень, який є в трейлері, має деякі разючі подібності до Плетеної людини. Так само гравці проводять паралелі між коконом Мікелли та Гріффітом, припускаючи, що вона також може відродитися з яйця та мати ангельський вигляд. Мабуть, найважливішим з них є натхнення для самого Мессмера Цепеша.

На думку шанувальників, Мессмер дуже нагадує Грюнбельда Берсерка не тільки зовнішнім виглядом, але й одягом. Подібність між Мессмером і Грюнбледом поширюється не тільки на їхнє руде волосся, а фігурка змії на їхніх шоломах ще більше підтверджує такі твердження. Крім того, у нього також є якісь крила дракона позаду, що знову ж таки можна пов’язати з персоною Великого полум’яного дракона Грюнбельда.


Нагадаємо, що в Elden Ring ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Boosteroid та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.