Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Документальний фільм «Hideo Kojima: Connecting Worlds» виходить на Disney+

Дослідіть творчий процес, який стоїть за Kojima Productions та його геніальним засновником Hideo Kojima. Погляньмо на цей фільм ближче.
Поділіться новиною з друзями

Вчора, 23 лютого, на Disney+ вийшов документальний фільм «Hideo Kojima: Connecting Worlds».

У цьому документальному фільмі розповідається про те, як відомий розробник Hideo Kojima заснував нову ігрову студію Kojima Productions. Першою грою студії став дивовижний світ Death Stranding. У фільмі взяли участь такі відомі зірки, як Джордж Міллер, Гільєрмо дель Торо, Ніколас Віндінг Рефн, Граймс, Мамору Ошіі, Шіндзі Мікамі, Шінья Цукамото та Норман Рідус.

«Hideo Kojima: Connecting Worlds перенесе вас у подорож до творчого розуму найвідомішого творця відеоігор у світі», — йдеться в офіційній анотації. «Цей візуально захопливий документальний фільм, який широко вважається першим про автора відеоігор, дає рідкісне уявлення про творчий процес Хідео Кодзіми, коли він відкриває власну незалежну студію.

«Цей глибокодумний фільм досліджує силу та потенціал відеоігор як форми мистецтва через роботу впливового таланту, якого шанують мільйони людей у всьому світі».

Kojima Productions значно розширила своє портфоліо з моменту випуску Death Stranding, оскільки зараз у неї є три ігри в розробці разом із цим документальним фільмом і фільмом Death Stranding.

Продовження його першої гри під назвою Death Stranding 2: On the Beach очікується у 2025 році, а також з’являться ще два незрозумілі тайтли. OD розробляється спільно з Xbox Game Studios, а Physint — із Sony Interactive Entertainment.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.