Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Підтримка PlayStation VR 2 може з’явитися на ПК у 2024 році

Sony розглядає можливість впровадження підтримки PlayStation VR 2 на ПК, щоб розширити базу користувачів за межі власників PS5.
Поділіться новиною з друзями

Невдовзі компанія Sony може представити гарнітуру віртуальної реальності PlayStation VR 2 на ПК. Компанія заявила, що вивчає способи використання гравцями апаратного забезпечення PS VR 2 на ПК. Це може відкрити нову аудиторію для апаратної платформи, яка зараз ексклюзивна для консолей.

PlayStation VR 2 вперше була запущена в лютому 2023 року і стала наступником оригінального апаратного забезпечення PlayStation VR від Sony на базі PS5. PS VR 2 — це значне оновлення апаратного забезпечення порівняно з першою платформою PS VR. Тут використовуються нові технології, щоб вирівняти його з поточним преміальним апаратним забезпеченням віртуальної реальності, таким як Meta Quest 3. На жаль, продажі PS VR 2 зазнали труднощів, частково через загальне уповільнення ринку віртуальної реальності. Також через те, що апаратне забезпечення наразі є ексклюзивним для PS5, залишаючи поза увагою користувачів, зацікавлених у ексклюзивних іграх для ПК.

Коли PlayStation VR 2 вийде на ПК?

Згідно з оновленням блогу PlayStation, опублікованим 22 лютого 2024 року, це може змінитися вже цього року. Блог головним чином зосереджувався на просуванні нових і майбутніх ігор для великого каталогу ігор PS VR 2. Однак у блозі містилося оголошення про те, що Sony тестує можливість для гравців PS VR 2 «доступу» до ігор на ПК, щоб надати власникам PS VR 2 більше «різноманітності ігор» за межі дозволеного для продажу в PSN. У цьому ж оголошенні зазначено, що Sony планує випустити потенційне оновлення сумісності з ПК у 2024 році.

Тим часом, решта публікації в блозі висвітлювала нові та майбутні випуски ігор для PS VR 2. Серед них безкоштовне оновлення для зомбі-шутера Arizona Sunshine 2, містобудівної гри в стилі діорами під назвою Little Cities: Bigger!, запуск того ж дня екшену The Wizards – Dark Times: Brotherhood, орієнтованого на заклинання, і екшн-RPG під назвою Soul Covenant від японської студії Thirdverse.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.