Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Сьогодні буде представлено перший трейлер Elden Ring: Shadow of the Erdtree

FromSoftware і Bandai Namco оголосили, що перший погляд на Elden Ring: Shadow of the Erdtree з’явиться у вигляді трейлера вже сьогодні.
Поділіться новиною з друзями

FromSoftware і Bandai Namco оголосили, що перший погляд на Elden Ring: Shadow of the Erdtree з’явиться у вигляді трейлера вже сьогодні.

Офіційний обліковий запис гри X/Twitter оприлюднив цю новину в публікації в соціальних мережах, пообіцявши представити перший погляд на довгоочікуваний DLC о 17 годині за київським часом. Розробники не сказали, що саме він покаже, але в описі відео принаймні обіцяють трихвилинний трейлер.

DLC Shadow of the Erdtree від Elden Ring було оголошено близько року тому, обіцяючи доповнити й без того гігантський світ RPG від FromSoftware. Однак єдина офіційна інформація, яку ми отримали з того часу, — це погляд на якийсь належним чином передбачуваний концепт-арт. У листопаді 2023 року розробник Dark Souls повідомив, що розробка нового контенту «йде добре», а гравці продовжували терпляче чекати. Однак сьогоднішній трейлер надасть наш найсуттєвіший погляд на нову пригоду.

Так чи інакше, завтрашній день виявиться напруженим для любителів ігор. Перед тим, як ми поглянемо на Elden Ring: Shadow of the Erdtree, Nintendo представить новий Direct, орієнтований на деяких своїх партнерів та ігри, які вони сподіваються випустити у 2024 році. Тим часом DLC FromSoftware все ще не має дати випуску, але будемо сподіватися, що ми почуємо конкретний розклад вже сьогодні. Elden Ring був випущений 25 лютого 2022 року, тобто його дворічний ювілей вже на порозі.


Нагадаємо, що в Elden Ring ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Boosteroid та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.