Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Lego планує співпрацювати з Dungeons and Dragons

Lego оголошує про плани співпрацювати з Dungeons and Dragons. Погляньмо наскільки це може бути цікавим співробітництвом.
Поділіться новиною з друзями

Після багатьох років створення суміжних збірок і мініфігурок Dungeons and Dragons (D&D) здається, що Lego тепер співпрацюватиме з D&D для створення офіційних наборів.

Ця новина надійшла з офіційного облікового запису Lego X/Twitter, де опубліковано відео Gelatinous Cube, культового монстра Dungeons and Dragons, який поглинає різні лего. Детальніше читайте нижче.

Попри те, що відео не показує багато про те, чого можуть очікувати споживачі, можна з упевненістю припустити, що в майбутньому партнерстві будуть представлені деякі монстри D&D. Наразі не було оголошено дати, коли колаборація з’явиться на прилавках.

Хоча це може бути перша офіційна співпраця D&D, Lego створив кілька оригінальних наборів, які відповідають жанру високого фентезі. Деякі з них включають набір Lego Minifigures Series 13, який містить гобліна, який виглядає так, ніби він вийшов прямо з Baldur’s Gate 3, а також типового короля. На додаток до цього набору була також конструкція Замку лицарів Лева. Як випливає з назви, це гігантський замок із різноманітними міні-фігурками, включно з чарівником та іншим музикантом, який легко може здатися бардом.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.