Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Utomik додає 5 нових ігор для мобільних пристроїв, ПК і ТВ

Сервіс хмарного геймінгу Utomik додає відразу 5 нових ігор, які будуть вам доступні на мобільних пристроях і телевізорах.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Utomik оголосив про додавання 5 ігор до свого каталогу. У всі п’ять ігор можна грати на ПК, а також на мобільних пристроях через хмару. Крім того, в одну з ігор також можна грати на сумісних телевізорах Smart TV через хмару.

Нові ігри в Utomik

Travel Mosaics 12: Majestic London

Travel Mosaics 12: Majestic London запрошує вас на бурхливу відпустку до столиці Англії. Подорожуйте по Лондону з родиною Вокерів і відкрийте для себе його славетну історію! Понад 150 нових мозаїчних пазлів чекають свого відкриття.

Royal Defense 2 – Invisible Threat

Тролі тут, щоб набігти на ваші землі! У швидкій стратегічній грі Royal Defense 2 – Invisible Threat ви повинні знищити хвилі орд тролів, використовуючи широкий спектр структур, заклинань, золота та інших ресурсів.

Zombie Derby (також на сумісних телевізорах)

Zombie Derby – невеликий тривимірний екшен з елементами перегонів у світі зомбі апокаліпсиса. Керуйте, щоб вижити. Як далеко ви можете зайти, перш ніж вони дістануть вас?

Secrets of Magic 2: Witches and Wizards

Прокладіть свій шлях через чарівну та небезпечну країну. Хапайте чарівну паличку та готуйтеся до бою в Secrets of Magic 2: Witches and Wizards.

Dream Hills: Captured Magic

Підступна відьма закинула Dream Hills у темряву, позбавивши її мешканців щастя та радості. Врятуйте своїх улюблених казкових героїв, зніміть прокляття та поверніть Dream Hills колишню славу.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.