Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix Games додає Rainbow Six SMOL до своєї зростаючої бібліотеки ігор

Сервіс хмарного геймінгу Netflix Games оголошує про додавання нової гри з серії Rainbow Six від Ubisoft. Погляньмо ближче, що це за гра.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Netflix Games – це ігрова пропозиція від найбільшого у світі сервісу потокового відео. Сьогодні стало відомо про додавання нової відеогри до своєї бібліотеки, яка постійно зростає. Це та сама гра, яка зацікавить шанувальників франшиз Ubisoft. Йдеться про Rainbow Six: SMOL. Тож погляньмо на неї ближче.

Rainbow Six: SMOL тепер доступний для користувачів Netflix Games

Rainbow Six: SMOL, можливо, не є грою, про яку чули багато геймерів, але це, по суті, ще один додатковий продукт франшизи Tom Clancy Rainbow Six. Однак ця гра має рейтинг PEGI 12, що означає, що вона призначена для молодшої аудиторії, ніж інші ігри Rainbow Six, як-от дуже популярна Rainbow Six Siege.

У грі Rainbow Six SMOL ви повинні знешкоджувати бомби, рятувати заручників і розбивати ворогів за допомогою яскравого художнього стилю та веселих місій. Саме у цих місіях ви можете створювати загони унікальних спецпризначенців. Якщо ви передплатник Netflix, ми рекомендуємо вам поглянути на цю гру, щоб перевірити, чи вона створена саме для вас. Досить цікаво, що це вже третя гра Ubisoft, яку ми зустрічаємо на Netflix Games, і вона не має нічого спільного з оригінальною угодою Netflix щодо трьох ігор, яку Ubisoft уклала у 2022 році.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.