Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

У Cyberpunk 2077 виправлено проблеми зображення із новим модом AMD FSR 3

Поділіться новиною з друзями

Cyberpunk 2077 вже підтримує FSR 3 завдяки моду, який використовує DLSS 3 для включення цієї технології. Однак новий мод покращує концепцію, усуваючи ореоли та покращуючи продуктивність у грі.

Цей мод тепер доступний для завантаження з Nexus Mods. Після початкового тестування він виглядає як найкращий мод для додаткової продуктивності, що робить його життєздатним варіантом для бюджетних і середніх геймерів.

Чому це важливо? Привиди в іграх можуть порушити угоду для геймерів, чутливих до цієї проблеми. Тому цей мод буде корисний багатьом геймерам на ПК. Цей мод допомагає мінімізувати ореоли під час їзди на мотоциклі в перспективі від першої особи та позбутися ореолів, які видно позаду транспортних засобів і мотоциклів під час їзди в режимі від третьої особи.

Для цього кадрову інтерполяцію фактично вимикають у регіонах позаду автомобілів, але залишають увімкненою до кінця сцени. Хоча для тестування використовувався мод LukeFZ, інші моди також повинні працювати з ним.

Відео, яким поділився Neegzm, демонструє мод LukeFZ. Це показує, що AMD FSR 3 може забезпечити в чотири рази більше середнього FPS, використовуючи мод із GeForce RTX 3080 із роздільною здатністю 1440p.

Хоча Cyberpunk 2077 планується офіційно підтримувати AMD FSR 3 Frame Generation зрештою, точна дата впровадження технології AMD для гри невідома. Як наслідок, користувачі поки повинні покладатися на такі модифікації.

Тим часом AMD продовжує розширювати список ігор, які офіційно підтримують FSR 3. Ця подорож почалася з подібних до Forspoken, але останні випуски, такі як Avatar: Frontiers of Pandora та Modern Warfare 3, уже включають FSR 3 Frame Generation сьогодні.


Нагадаємо, що у Cyberpunk 2077 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Boosteroid, GeForce Now, PlayStation Plus Premium та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.