Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гравець Diablo 4 виявив незручну помилку у своєму магазині мікротранзакцій

Поділіться новиною з друзями

Diablo 4 було випущено з версіями Deluxe і Ultimate, які містили власні внутрішньоігрові предмети, за допомогою яких гравці могли налаштувати своїх персонажів. Видання Deluxe включало скакун із бронею та бойову перепустку сезону 1, а версія Ultimate мала їх, а також емоцію Wings of the Creator та 20 пропусків рівня для перепустки. Хоча стандартне видання гри пропонувало крос-ігрові предмети, йому бракувало різноманітності, пропонованого виданнями вищого рівня. Бойовий пропуск також мав 90 рівнів нагород, включаючи платинову валюту, зброю, обладунки та титули гравців. Один гравець Diablo 4 помітив кілька незграбних зображень-заповнювачів під час огляду магазину платної косметики.

Користувач Reddit Z0ttel89 нещодавно поділився трьома зображеннями з частини обладнання магазину косметики Diablo 4. Кожне зображення висвітлює іншого персонажа в розділі Vitreous Malevolence, який вперше було додано в сезоні 3. У області екрана, де висвітлюється шкіра, на яку дивляться, моделі Друїда, Некроманта та Розбійника мали діагональний текст із написом «Заповнювач». Оскільки текст заповнювача є дещо напівпрозорим, геймери все ще можуть бачити символи під ним, але для потенційних покупців може бути неприємним сюрпризом, якщо його проігнорувати. Хоча зображення-заповнювачі були помічені в живих сервісних іграх, таких як Fortnite, Call of Duty та Genshin Impact, вони рідко зустрічаються в серії Diablo.

Детально розберімось що те так з Diablo 4

Хоча скіни не демонструються на цих зображеннях магазину, спорядження Vitreous Malevolence має схожу естетику незалежно від того, який герой його носить. Комплекти броні зроблені з кристала та кістки демона, що візуально конкурує з найкращими наборами в грі. Вони мають синьо-фіолетову колірну гамму з великою увагою до деталей, особливо в шоломах. Кожен набір Vitreous Malevolence коштує 2600 платини, що коштує приблизно 26 доларів, і спорядження можна замінити на різні набори броні в грі. Оскільки на цих зображеннях набори броні були замінені заповнювачем, деякі фанати припускають, що звільнення Blizzard вплинуло на команду косметики Diablo 4.

Оскільки багато гравців люблять спостерігати за косметикою, перш ніж купувати її, ця проблема з заповнювачем може вплинути на продажі цих наборів. Оскільки Blizzard продовжує оновлювати Diablo 4, а магазин змінюється кожні 24 години, заповнювач може бути замінений відповідними зображеннями обладнання до наступного моменту, коли вони з’являться в списку.


Нагадаємо, що у Diablo 4 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Boosteroid, GeForce NOW, Xbox Cloud Gaming (з 28 березня) та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.