Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Повідомляється, що Sony скасувала випуск Rise of the Ronin у Південній Кореї

Поділіться новиною з друзями

Розроблена Team Ninja ексклюзивно для PS5 гра з відкритим світом від студії Nioh and Ninja Gaiden дає змогу гравцям вирушити в подорож через зруйновану війною Японію 19 століття.

Попри те, що випуск RPG-екшену запланований на 22 березня 2024 року, видавець Sony підтвердив, що вона не буде випущена в Південній Кореї, згідно з повідомленнями місцевих ЗМІ.

Хоча компанія не надала офіційних пояснень, вважається, що це рішення могло бути пов’язане із зображенням у грі вченого 19 століття Сьойна Йосіди, який є суперечливою фігурою в Кореї.

Йосіда виховав низку політичних активістів, які зробили значний внесок у реставрацію Мейдзі, яка відновила імперське правління в Японії в 1868 році. Він також був прихильником завоювання Кореї, яка з 1910 року перейде під владу Японської імперії до 1945 року.

Продюсер і режисер гри Team Ninja Фуміхіко Ясуда порівняв Йосіду з грецьким філософом Сократом у залаштунковому відео Rise of the Ronin, опублікованому минулого тижня.

«Хоч це був інший світ в інший час, я вважаю, що його можна порівняти з Сократом», — сказав він. «Я хотів відобразити його вчення та його життя з того моменту, як почав працювати над Rise of the Ronin. Він був не просто філософом. Він наполягав на важливості вжиття заходів».

Багато відомих видань вже звернулися до Sony за коментарем щодо інформації, про скасування релізу гри в Південній Кореї. На час написання статті жодного коментаря від Sony не з’явилося.

На щастя, на території України гра вийде як заплановано. Ціна гри вказана 2299 грн, що досить не дешево для українського геймера. Що ж стосується виходу гри в сервісах хмарного геймінгу, то ми зараз можемо очікувати лише на появу Rise of the Ronin в сервісі PlayStation Cloud Gaming. Але нагадаємо, що для користування цим сервісом (щоб грати в ігри, які розроблені для PS5) вам потрібно мати фізичну консоль PS5. Нам досі не зрозуміла така стратегія Sony, але чекаємо появу хмарного сервісу для ігор повноцінно на наших ПК.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.