Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Джерела: Nintendo Switch 2 буде випущено у 2025 році

Поділіться новиною з друзями

Стверджується, що наступна консоль Nintendo Switch 2 може вийти пізніше, ніж очікувалося, на початку 2025 року. Про це повідомляє бразильський журналіст Педро Енріке Лутті Ліппе, який у новому відео OX do Controle стверджує, що отримав інформацію з п’яти різних джерел.

Згідно з джерелами, вони також працюють над іграми, орієнтованими на 1 квартал 2025 року, які будуть випущені разом із самою консоллю, яка внутрішньо вислизнула з попередньої цілі на 2024 рік.

Eurogamer повідомляє, що цього тижня чув «подібні заяви» від галузевих джерел, хоча не зміг їх конкретно обґрунтувати.

Раніше повідомлялося, що Nintendo планує запустити свою наступну консоль наприкінці 2024 року згідно з джерелами розробки. Пізніше це було підтримано іншими ЗМІ.

Два джерела розробників, з якими вдалося поспілкувалася в п’ятницю, повідомили, що вони працюють над іграми Nintendo Switch 2, які планується випустити на початку наступного року, але не змогли підтвердити, чи означає це пізніший, ніж очікувалося, запуск самої консолі.

Попри те, що компанія ще не дала публічних коментарів, багато хто очікував, що наступник Nintendo Switch буде запущений цього року.

На своїй останній зустрічі де обговорювалися прибутки на початку цього місяця президент Nintendo Шунтаро Фурукава знову відмовився коментувати плани щодо консолі наступного покоління.

Натомість виконавчий директор наполягав на тому, що поточна ітерація Nintendo Switch буде «основним бізнесом» Nintendo до 2024 року. За його словами, плани компанії на наступний фінансовий рік будуть представлені на наступному звіті про прибутки в травні.

Наступний фінансовий рік Nintendo триватиме до квітня 2025 року, тому він може включати запуск консолі, навіть якщо він був відкладений на календарний 2025 рік.

Доктор Серкан Тото, генеральний директор токійської консалтингової компанії Kantan Games в ігровій індустрії, нещодавно передбачив, що нова консоль Nintendo може продаватися за ціною 400 доларів США – на 100 доларів більше, ніж початкова ціна Switch. Є ймовірність того, що ціна її ігор буде аналогічна ціні багатьох PS5 у 70 доларів США й ігор Xbox Series X/S.

За словами галузевого консультанта, наступна консоль Nintendo знову матиме портативні функції, як повідомлялося минулого року.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.