Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Шанувальники Tomb Raider розділилися щодо сучасних елементів керування Remastered Trilogy

Поділіться новиною з друзями

Шанувальники Tomb Raider розділилися щодо нової сучасної схеми керування Remastered Trilogy. Одні фанати люблять їх, а інші вважають, що це крок назад у порівнянні з класичними елементами керування.

Давно не було нічого нового від Лари Крофт, але все змінилося на початку цього тижня завдяки випуску Remastered Trilogy, яка об’єднує всі три класичні ігри та їхні доповнення та суттєво оновлює їх графіку. Оновлення графіки вже є великою перевагою для колекції, але це далеко не єдине, що було додано.

Окрім майже 300 трофеїв, які потрібно зібрати, та веселого маленького фоторежиму, найбільшою новинкою в Remastered Trilogy є опція «Сучасних» елементів керування. Завдяки їм Лара стає ближчою до того, як вона робила в останніх іграх із повним аналоговим керуванням. Ці елементи сильно відрізняється від повільніших елементів керування, які є в оригінальних іграх, і спрямований на те, щоб зробити проходження трилогії набагато легшим.

Але це не зовсім той досвід, який мають багато шанувальників. Після випуску Remastered Trilogy багато гравців називали сучасне керування найгіршим способом гри. Візьмемо, наприклад, цю тему на форумах Tomb Raider, яка вказує на те, що тепер зробити кілька рухів набагато важче, як-от крок убік, крок назад і стрибок назад.

Однак це ще не все, оскільки інші гравці скаржилися на те, що камера перетворюється на кошмар у цій схемі керування та на те, що гра тепер може бути складною, коли Лара так швидко рухається в усіх напрямках. Інші також зазначали, що багато тонкощів сучасного керування просто не пояснюються в грі, і їх потрібно з’ясувати.

Попри те, що шанувальники критикують сучасну схему керування за деякі недоліки, було б несправедливо сказати, що цю схему ненавидять усі. Багато гравців цінують безплатну камеру і кажуть, що до цього потрібно трохи звикнути порівняно зі старими елементами керування.

Зрозуміло, що деякі речі потрібно налаштувати, покращити та прояснити сучасні елементи керування, але поки це не зроблено, можна сказати, що спільнота Tomb Raider дуже розділилася щодо нової функції.


Нагадуємо, що у Tomb Raider Remastered Trilogy ви можете грати в сервісі хмарного геймінгу Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.