Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Helldivers 2 досягає 330 тисяч гравців у Steam попри постійні проблеми з сервером

Поділіться новиною з друзями

За десять днів Helldivers 2 зарекомендувала себе як надзвичайно популярна гра, випущена як на PlayStation 5, так і на ПК, і досягла успіху на обох платформах. Зараз вона посідає четверте місце в списку найбільш популярних ігор Steam, маючи максимальну одночасну відвідуваність приблизно 330 000 користувачів. Це означає, що він випередив такі, як Baldur’s Gate 3, Destiny 2, Starfield і Halo Infinite. На жаль, попри всі зусилля Arrowhead Game Studios, науково-фантастична епопея все ще страждає від проблем із сервером.

Пірнання крізь пекло

Для тих, хто грає в Helldivers 2, часто спостерігають, як на екрані з’являється код помилки, оскільки нестабільність сервера та мережі розбиває їхню гру на шматки. Це сумно, але більше ніж через десять днів після виходу гри, вона все ще страждає від цих проблем. Але це не означає, що Arrowhead Game Studios нічого з цим не робить.

У нещодавній публікації Arrowhead підкреслив:

Попри всі наші зусилля, щоб збільшити потужність сервера, щоб прийняти всіх, хто хоче зануритися за Freedom, у нас виникають проблеми з потужністю. Ми знову без затримок працюємо над вирішенням проблеми та сподіваємося, що виправлення буде вирішено якнайшвидше. Дякую тобі.

Arrowhead Game Studios страждає від свого успіху, оскільки сотні тисяч людей збираються в Helldivers 2, щоб зануритись у високооктанову, вибухову дію всередині. В Інтернеті обговорення гри залишається сильним, і тисячі користувачів повідомляють лише позитивні відгуки про гру.

На момент написання статті ця гра випереджає Dota 2 та Skull and Bones на Twitch – це чудово, враховуючи, що зараз неділя.


А ви вже грали в Helldivers 2? Чи виникають у вас якісь проблеми з грою? Дайте нам знати в коментарях нижче.


Нагадуємо, що у Helldivers 2 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Boosteroid та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.