Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

У звіті Respawn, можливо, повідомляється про розробку гри Star Wars Mandalorian

Поділіться новиною з друзями

Respawn, очевидно, працює над шутером від першої особи на основі серіалу The Mandalorian, який матиме механіку мобільності, схожу на Apex Legends.

Розробник Respawn запустив Star Wars Jedi: Survivor лише минулого року, але студія одночасно працювала над кількома іншими іграми серії Star Wars.

Ще у 2022 році повідомлялося, що EA та Respawn працюють над трьома новими іграми Star Wars – продовженням Star Wars Jedi: Fallen Order та двома іншими, які описуються як стратегічна гра та проєкт шутера від першої особи.

Згідно з новим звітом, один із проєктів на ранній стадії розробки пов’язаний із серіалом Disney + The Mandalorian і бачитиме, як гравці керуватимуть мисливцем за головами, коли ви захоплюєте живі чи мертві цілі за винагороду.

Як повідомляє Insider Gaming, гра описується як гра від першої особи, а дія відбувається, коли Галактична Імперія панує над галактикою – що дивно, оскільки події розгортаються після Повернення Джедая.

Стверджується, що гра є «дуже швидкою» та матиме лінійні рівні у всесвіті «Зоряних воєн», де гравці отримуватимуть винагороду за чудову гру. Як приклад, у звіті йдеться про те, що ваше здоров’я буде відновлюватися після послідовних вбивств. Однак незрозуміло, чи буде в грі компонент для кількох гравців.

Реактивний ранець Мандалорця, як і слід було очікувати, є ключовою механікою у механіці мобільності, що дозволяє гравцям виконувати «горизонтальні ривки, вертикальні стрибки» та «підвищувати ковзання», схожі на Apex Legends.

У звіті зазначено, що грою спочатку керував Мохаммад Алаві, який залишив Respawn ще в січні 2022 року. У звіті Джеффа Грабба з VentureBeat про його відхід у той час описувалося, що безіменна гра, над якою він працював, була зосереджена на «мобільності».

Це не суперечить першим деталям гри від першої особи за той самий місяць, які свідчать про те, що грою керує ігровий директор Respawn Пітер Хіршманн. Раніше він був виконавчим продюсером оригінальної серії Battlefront, коли він працював у LucasArts. Тож він повинен знати свою роботу, коли мова йде про Зоряні війни, та про про шутери від першої особи.

«Робота з Lucasfilm Games над новою FPS у галактиці «Зоряні війни» — це здійснена для мене мрія, оскільки це історія, яку я завжди хотів розповісти», — сказав Гіршман у 2022 році, також маючи на увазі, що гра базується на розповіді, а не на багатокористувацькій грі.

За словами Хендерсона, мандалорський шутер буде розроблятися «принаймні рік або два», а це означає, що його, ймовірно, не буде офіційно оголошено цього року.

Але це не перший раз, коли ми маємо гру «Зоряні війни» навколо мисливця за головами. У 2002 році LucasArts розробила Star Wars: Bounty Hunter для PlayStation 2 і Nintendo GameCube, де ви керували Джанго Феттом від третьої особи.

Однак мандалорська гра має сенс, враховуючи, що серіал є одним із найкраще сприйнятих проєктів Зоряних Воєн за останні роки, а також фільм на підході. Просто спробуйте забути про третій сезон.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.