Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Керівник студії Helldivers 2 каже, що у грі ніколи не буде PvP

Поділіться новиною з друзями

Погані новини, якщо ви з нетерпінням чекали страти своїх друзів в ім’я керованої демократії. Креативний директор Helldivers 2 і генеральний директор студії Arrowhead Йохан Пілестедт каже, що гра «ніколи не додасть режим PvP». Вам буде краще шукайте в іншому місці, щоб виправити хаос гравця проти гравця.

Пілестедт відповів на запит у Twitter про те, щоб Helldivers 2 доповнив кооператив у Helldivers 2 у режимі гравець-на-гравця, де більше вбивств, і, чесно кажучи, у нього є досить вагома причина для відмови. Він каже, що Helldivers не отримає PvP, щоб «зменшити токсичні елементи зі спільноти. Ми хочемо сприятливого, веселого середовища, де ми всі боремося на одному боці!» — сказав Пілестедт.

У пізнішому твіті він пояснив, цілком розумно, що Arrowhead «не боявся» додавання режиму PvP, і що гравці, які хотіли такого геймплея, мали багато варіантів на вибір. «Є багато, насправді більшість, ігор, які забезпечують PvP», і що Arrowhead робить «ігри для людей, які просто хочуть весело провести час з друзями, але в налаштуваннях PVE».

Підводячи цю думку, Пілестедт сказав, що «Якщо ви хочете PvP, я рекомендую Escape from Tarkov (але ми цього вам не рекомендуємо, бо це гра від росіян, ми лише коментуємо слова розробника)». Отже, так, на нашу думку, що будь-кому, хто бовтається в очікуванні якогось режиму Helldivers 2 Deathmatch, було б краще грати деінде. Проте, ми вважаємо, що Пілестедт висловлює цілком справедливу думку: Helldivers 2 — це чудовий досвід PVE, який дуже подобається багатьом людям. Немає потреби розділяти увагу розробників або розводити цей базовий досвід, набиваючи нові режими, тому що це те, що роблять усі інші.

Крім того, це не те, що Arrowhead не має планів щодо гри. У попередньому твіті Пілестедт сказав, що студія «зробить усе можливе, щоб перетворити Helldivers 2 на довготривалу й успішну та усіма улюблену гру. Але це не сталося відразу. Це лише початок».


Нагадаємо, що у Helldivers 2 ви можете грати за допомоги сервісів хмарного геймінгу Boosteroid та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.