Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Remedy оголошує інформацію про продажі Alan Wake 2

Поділіться новиною з друзями

Alan Wake 2 був випущений у жовтні 2023 року та отримав визнання критиків у всьому світі, отримавши оцінку Metacritic 89 на момент запуску. Сьогодні Remedy Entertainment оголошує, що Alan Wake 2 було продано 1 мільйон копій гри до кінця грудня 2023 року та 1,3 мільйона станом на початок лютого 2024 року. Нова гра є найпопулярнішою грою Remedy, що продається наразі.

Для порівняння, Alan Wake 2 продався на 50% більше копій і втричі більше цифрових копій за перші два місяці, ніж Control за перші чотири місяці. З моменту випуску у 2019 році Control було продано понад 4 мільйони копій гри, отримавши чистий дохід (дохід, який розподіляється між Remedy і партнером-видавцем, без урахування податків і комісій за платформу) приблизно в 100 мільйонів євро. Чудова гра може призвести до чудових продажів, і ми очікуємо, що це станеться і з Alan Wake 2.

Remedy продовжуватиме просувати та підтримувати гру і створює два платних DLC, які розширять історію. Розробник також випускає оновлення та здійснює інші заходи для підтримки гри та її спільноти.

Генеральний директор Remedy Теро Віртала прокоментував: «Ми задоволені початком продажів. Ціна також залишилася на високому рівні, а гра вже окупила значну частину витрат на розробку та маркетинг. Ми продовжуватимемо розвивати гру, щоб обслуговувати наявних шанувальників і залучати нових гравців, і очікуємо, що гра буде й надалі добре продаватися».

Теро Віртала продовжив: «Успішний запуск гри підтримав наші інші ігрові проєкти: Condor, Control 2 і рімейк Max Payne 1 та 2 пришвидшили темпи розробки завдяки персоналу, звільненому з Alan Wake 2, і ми очікуємо, що ці проєкти досягнуть їхні наступні етапи розробки протягом першої половини 2024 року. Зараз у нас є дві створені франшизи: Control і Alan Wake, які пов’язані через Remedy Connected Universe. Зростання та розширення цих франшиз стане ключовою частиною нашого майбутнього».


Нагадаємо, що в Alan Wake 2 ви можете грати за допомоги сервісів хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOW та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.