Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Неймовірне оновлення бібліотеки ігор GeForce NOW

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу GeForce NOW продовжує свою четверту річницю, переносячи довгоочікувану АААА гру від Ubisoft Skull and Bones і Halo Infinite від Microsoft у хмару цього тижня. Вони є частиною п’яти нещодавно підтримуваних ігор, і завдяки потужності хмари учасники можуть грати в них із неперевершеною якістю майже на будь-якому пристрої.

Skull and Bones

Пориньте в небезпечний світ Skull and Bones, насиченої баталіями морської пригоди від Ubisoft, яка транслюється зараз на GeForce NOW.

Пливіть морями як грізний піратський головний герой, здобуваючи славу та збираючи ресурси, будуючи піратську імперію. Беріть участь у захопливих морських битвах і ризикуйте всім заради найбільшої здобичі. Візьміть потужну зброю, щоб перевершити інші кораблі та спрямувати жах на ворожі форти. Створюйте та плавайте до 10 кораблів, кожен з яких має унікальні переваги, і станьте руйнівною силою на воді.

Оновіть членство до GeForce NOW Ultimate, щоб грабувати у неймовірній якості з підтримкою надширокої роздільної здатності та ігрового процесу з роздільною здатністю до 4K і 120 кадрів/с на ПК та Mac.

Halo Infinite

Увійдіть у броню найбільшого героя людства. Halo Infinite приєднується до GeForce NOW цього тижня, забезпечуючи наймасштабнішу кампанію Master Chief і новаторську безплатну багатокористувацьку гру. Крім того, прочитайте цю статтю та знайдіть Halo Infinite, щоб дізнатися більше про те, як запустити гру.

Це п’ять нових ігор цього тижня

  • Banishers: Ghosts of New Eden (новий випуск у Steam, 12 лютого)
  • Deep Rock Galactic: Survivor (новий випуск у Steam, 14 лютого)
  • Goat Simulator 3 (новий випуск у Steam, 15 лютого)
  • Skull and Bones (новий випуск на Ubisoft, 16 лютого)
  • Halo Infinite (Steam і Xbox, доступно на PC Game Pass)

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.