Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гравці Fortnite розчаровані ботами

Поділіться новиною з друзями

Використання ботів знову викликало дискусію в спільноті Fortnite, де кілька геймерів висловили своє розчарування грою через те, що вони все ще використовуються, попри величезну базу гравців. Насправді ця проблема не лише стосується використання ботів у Fortnite, але й підкреслює набагато більшу проблему пошуку партнерів, яку фанати вимагають змінити вже досить довго.

Всупереч приголомшливим цифрам Fortnite, гра потерпає від неабиякої частки критики. Зовсім нещодавно в спільноті виникло масове обурення через зміну способу нагородження V-Bucks власникам бойової перепустки. Крім того, зміна щоденних викликів також не дуже сподобалася, і, схоже, існує ще одна основна проблема, яка ще більше посилила негативні реакції.

Нескінченна сага про ботів Fortnite продовжується

У дописі на subreddit Fortnite користувач Reddit eL_graves демонструє, як легко знищити ботів у грі. Відео демонструє, як гравець вбиває одного бота за допомогою ракетної установки, щоб виграти матч, підкреслюючи, наскільки невиправданою стає гра через них. Крім того, гравець також висловив своє здивування тим фактом, що гра все ще повинна покладатися на цих ботів, попри те, що щоденна кількість гравців у Fortnite становить мільйони.

Інші гравці на дописі відповіли змішаними думками щодо ботів загалом, але почуття, яке повторювалося під час обговорення, було неефективним підбором матчів у грі. Дехто навіть заявив, що їм підійдуть боти, за умови, що система підбору матчів була достатньо збалансованою, щоб об’єднати їх із суперниками, які мають однаковий рівень навичок. Багато хто вважає, що пошук партнерів – це крайнощі, або заповнюючи лобі Fortnite ботами, або набагато досвідченішими гравцями.

Зважаючи на це, кілька людей, здається, підтримують ботів. Один користувач підкреслює, наскільки приємно гарантувати кілька вбивств у грі після напруженого тижня, що неможливо без присутності ботів. Деякі навіть припускають, як зіткнення з ботами можна розглядати як розминку, готуючи гравців до боротьби з реальними гравцями на останніх хвилинах матчу.

Попри те, що розчарування шанувальників проти ботів виправдане, слід зазначити, що їхня присутність не лише через недостатню кількість гравців у лобі Fortnite. Гра додає ботів у лобі, щоб збалансувати ігрове поле. Хоча час від часу це може спотворюватися, це важливий аспект для того, щоб зробити пошук партнерів набагато доступнішим для всіх. Чи справді розробники внесуть деякі зміни через негативну реакцію, ще невідомо.


Нагадаємо, що у Fortnite ви можете грати за допомоги сервісів хмарного геймінгу Amazon LunaBoosteroidGeForce NOWShadow PC та Xbox Cloud Gaming.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.