Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade додає до своєї бібліотеки дві нові гри

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу, де ви зможете пограти в ретро-ігри, Antstream Arcade, додав нові ігри до свого каталогу ігор, що постійно зростає. Сервіс учора додав дві абсолютно нові гри з двох дуже різних 8-бітних ігрових платформ. Отже, подивімось на ці дві гри.

Ігри, які було додано до Antstream Arcade

Jane Austen’s 8-Bit Adventure (ігрова платформа Nintendo)

Перша гра, про яку ми збираємося розповісти, — це та, яку, можливо, захочуть перевірити шанувальники класичної англійської літератури. Jane Austen’s 8-Bit Adventure — це гра-платформер із відомою письменницею, у якій ви повинні знайти зниклі сторінки з книг і повернути їх до бібліотеки. Ця гра є саморобною назвою 2023 року, тобто це одна з багатьох інді-ігор на Antstream Arcade. Це гра, яку ви можете перевірити, якщо ви фанат платформних ігор, вікторіанської літератури чи веселих ігор загалом.

Maze Mania (Amstrad)

Друга гра – чудова Amstrad Maze Mania. Раніше гра також була доступна на Antstream Arcade з інших ретро-платформ. У Maze Mania вам потрібно ходити по плитках, уникати монстрів і намагатися дійти до кінця рівня, щоб вас не спіймали. Додавання Maze Mania до хмарного ігрового сервісу є чудовим, оскільки ми, до прикладу, вперше побачили цю гру. Якщо ви хочете побачити одну з найцікавіших ігор, які вразили британську ігрову індустрію в 1980-х роках, то ми рекомендуємо почати з цієї гри.


А як вам такі новини? Чи згодні ви з тим, щоб в бібліотеці Antstream Arcade з’являлось більше ретро-ігор? Чи будете ви грати в ці новинки? Дайте нам знати в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.