Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Генеральний директор Take-Two Interactive хоче більше ігор на Netflix Games

Поділіться новиною з друзями

Netflix Games зазнав успіху своїми іграми, однак три ігри, які мали величезний успіх для ігор Netflix, були іграми, опублікованими Rockstar Games у Grand Theft Auto: The Trilogy: Definitive Edition (яка включає ремастери класики PlayStation 2 GTA 3, GTA Vice City і GTA San Andreas). Однак генеральний директор компанії Rockstar Games Take-Two Interactive говорив про бажання розмістити більше ігор на Netflix.

Отже, що це означає?

Ігрові платформи живуть і вмирають завдяки своїй бібліотеці ігор і тим, які назви пропонуються споживачам. Оскільки ігри в Grand Theft Auto: The Trilogy Definitive Edition стають одними з найпопулярніших ігор на Netflix (з десятками мільйонів завантажень на гру), було б логічно, якби Netflix захотіла ліцензувати більше ігор від видавництва Take-Two Inetractive. Також має сенс, що Take-Two Interactive хоче більше своїх ігор на Netflix, особливо враховуючи, що поряд з Rockstar Games, Take-Two також володіє видавничими лейблами 2K Games, Private Division і Zynga. Генеральний директор Take-Two Interactive Штраус Зельнік сказав під час нещодавньої телефонної розмови Take Two про прибутки.

«Ми хотіли б зробити більше з Netflix Games. Хто б не зробив? До тих пір, поки споживачам буде приємно бути там і поки економіка цих домовленостей має сенс. Якщо ми побачимо ще якісь ігри від видавничих лейблів Take-Two, я хотів би побачити такі улюблені фанатами ігри, як Mafia, Grand Theft Auto 4, Bully, Red Dead Redemption і Farmville. Я також вважаю, що мало б сенс, якби Netflix Games ліцензував деякі відеоігри на основі WWE, оскільки Netflix нещодавно підписав десятирічну угоду про пряму трансляцію WWE RAW протягом десяти років».


Як вам такі новини? Чи очікуєте ви більше ігор від Take-Two Interactive? Дайте нам знати в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.