Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Blacknut сповіщає про нові ігри у лютому 2024

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Blacknut анонсував п’ять нових ігор у своєму каталозі, що постійно зростає. Ці ігри будуть додані до каталогу у цьому місяці. Це надасть ще більшої цінності моделі підписки. Тож погляньмо, що це за ігри.

Новинки лютого 2024 у Blacknut

Ikonei Island: An Earthlock Adventure

Першою грою у нашому списку є Ikonei Island: An Earthlock Adventure, дослідницька гра. Гравці можуть з нетерпінням чекати на можливість зануритися в багату історію Earthlock. Саме тут ви зможете займатися ремеслом, фермерством і битвами. Розкривайте таємниці острова Іконей та просувайтесь за незвичайним сюжетом гри.

Chenso Club

Для тих, хто любить стрімкий екшен, Chenso Club пропонує яскраву аркаду. Гравці будуть битися з натовпами інопланетних створінь, з групою героїнь, кожна з яких має унікальні здібності. Щоб врятувати світ від позаземної загрози вам потрібно знищити всіх чудовиськ та зробити все неможливе.

Block’Em!

Block’Em! кидає виклик гравцям своєю динамічною механікою зіставлення блоків. Гра призначена для перевірки навичок і рефлексів гравців під час проходження барвистими змагальними рівнями. Це дуже чудова гра для всієї сім’ї. Гра особливо сподобається дітям, бо це стимулює їх міркувати та вирішувати головоломки. Тож умощуйтесь зручніше і починайте свою дивовижну пригоду у світі блоків.

Horse Tales: Emerald Valley Ranch

Horse Tales: Emerald Valley Ranch дозволяє гравцям керувати власним ранчо, розводити коней і досліджувати величезний відкритий світ верхи, пропонуючи безтурботну ігрову втечу. Це такий собі симулятор фермера, але з урахуванням того, що ви керуєте ранчо з конями. Гра дуже цікава та може затягнути вас на довгі години.

Falling Out

І останньою, але не менш важливою грою в нашому списку на лютий місяць є Falling Out. Ця гра додає новий поворот у жанр roguelike. Гравці зможуть переміщатися через процедурно згенеровані храми, уникати пасток і збирати скарби, гарантуючи, що немає двох однакових проходжень.


Як вам такі новини від Blacknut? Яку з цих ігор ви найбільше чекали? Дайте нам знати в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.