Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Red Dead Online отримує нове оновлення на ПК

Поділіться новиною з друзями

Розробник Rockstar Games випустив нове оновлення для Red Dead Online, багатокористувацького компонента Red Dead Redemption 2 з відкритим світом. Нове оновлення призначене виключно для ПК-версії гри і має бути доступним для всіх ПК-гравців з 31 січня 2024 року.

Як і базова гра Red Dead Redemption 2, Red Dead Online спочатку була ексклюзивною для консолей, коли була запущена у 2018 році. Коли версія для ПК була запущена у 2019 році, гравці отримали шанс подолати величезний світ Red Dead Online з перевагами потужне апаратне забезпечення ПК, яке могло б значно перевершити межі продуктивності на той час консолей, таких як PlayStation 4.

Що робить останній патч Red Dead Online для ПК?

Схоже, останнє оновлення для гри вирішує певну нестабільність виключно для ПК. Згідно з офіційними нотатками про виправлення для ПК версії гри від 31 січня 2024 року, нове оновлення віднесено до категорії «Стабільність і продуктивність гри». Патч від Rockstar вирішив «кілька проблем», пов’язаних зі спричиненням збоїв у грі. У нотатках про виправлення не було конкретно вказано, які саме проблеми вирішуються.

Однак реакція спільноти може містити ключ до наслідків виправлення. Після виправлення принаймні один користувач субредіту припустив, що вони більше не відчувають збоїв, пов’язаних із використанням швидких подорожей і табору в дикій природі. Користувач Twitter Tez2 припустив у дописі, що патч також стосується методу, який використовувався шахраями, щоб призвести до збою в іграх інших гравців незабаром після завантаження. Шахраї були постійною проблемою в Red Dead Online, тому, якщо деякі проблеми зі збоями пов’язані з методом, який вони використовували, тоді відсутність деталей у примітках до виправлення може мати сенс.

Хоча присутність гри на ПК, безсумнівно, була благом для гравців з апаратним забезпеченням для їх запуску, для гравців на ПК все не пройшло гладко. Велике розмаїття апаратних налаштувань і специфікацій у просторі ПК порівняно зі статичними специфікаціями навіть високоякісних ігрових консолей означає, що існує багато інших причин, через які гра може бути нестабільною або погано працювати. А у випадку справді величезних ігор, таких як ігри з відкритим світом від Rockstar, навіть суворе тестування та перевірка якості не можуть безпомилково виявити кожен збій. Приклад: Red Dead Redemption 2 і онлайн версія гри спочатку страждали від технічних проблем на ПК.


Нагадаємо, що у Red Dead Online ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Boosteroid, та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.