Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix додав ці ігри до своєї бібліотеки Netflix Games у січні

Поділіться новиною з друзями

У січні Netflix Games випустив дві нові гри до своєї бібліотеки, яка постійно зростає. Хоча Netflix є фактичним синонімом потокової трансляції фільмів і телешоу, як-от Black Mirror і Stranger Things, ваша підписка дає доступ до мобільних ігор, у які можна грати на пристрої iOS або Android. Якщо ви підписалися на Netflix, ви можете грати в ці та багато інших ігор без реклами чи покупок у програмі без додаткової плати.

Ось нові ігри Netflix Games, додані в січні

Money Heist

Популярна кримінальна драма Money Heist потокового сервісу стала ексклюзивною інтерактивною грою Netflix Games. Ви приєднуєтеся до команди в оригінальному пограбуванні з шоу. Якщо ви новачок у серії, ваша місія — проникнути у світ підпільних аукціонів мистецтва в Іспанії. Ваш вибір визначить, що станеться далі. Тож ви пройдете пограбування чи оберете власний шлях?

FashionVerse

Якщо ви коли-небудь хотіли продемонструвати свою стильність, спробуйте FashionVerse. У цій грі ви можете створювати власні наряди та образи, щоб виконувати щоденні завдання. Ви також можете продемонструвати свій стиль іншим у спільноті гри, сподіваючись бути визнаним одним із найкращих віртуальних модників. Тож не бійтеся проявити креативність і внести новий виток у класичне вбрання. Це може бути наступний топовий дизайн.

Ось як ви можете отримати доступ до ігор у бібліотеці Netflix

  1. Завантажте програму Netflix на свій пристрій iPhone, iPad або Android.
  2. Відкрийте програму Netflix і ввійдіть у свій обліковий запис.
  3. Прокрутіть свою домашню сторінку вниз, доки не побачите карусель Mobile Games.
  4. Торкніться гри, щоб дізнатися більше про неї.
  5. Натисніть Отримати гру, щоб завантажити її.

Відкриється додаткове спливаюче вікно з Apple App Store або Google Play store із запитом, чи хочете ви завантажити гру. Коли ви підтвердите цю дію, гра почне завантажуватися на ваш пристрій, як і інші програми.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.