Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Найбільше оновлення Starfield 1.9.51.0 вже доступне гравцям

Поділіться новиною з друзями

Bethesda та Microsoft розгорнули найбільший патч для Starfield на сьогодні на всіх платформах – оновлення Starfield 1.9.51.0, і ось що воно робить.

Раніше цього місяця Bethesda випустила «найбільше» оновлення гри на Steam Beta. Перемотайте кілька тижнів вперед, і цей головний патч вийшов із бета-версії та став доступним як на Xbox Series, так і на ПК, включно з сервісами хмарного геймінгу. Основними особливостями цього абсолютно нового оновлення є покращене освітлення, анімація, обличчя, а також численні виправлення помилок. Окрім покращення освітлення, оновлення також покращує підтримку широкого екрана, додає підтримку зірок, що відображають геометрію сонячного диска, покращує тіні, відбиття води, усуває мерехтіння волосся та кілька артефактів AMD FSR2 та DLSS. Також включено виправлення на ПК для збою, який міг статися під час переходу на DLSS з активним динамічним розділенням.

«Це оновлення містить усе, що нещодавно було додано до нашої бета-версії Steam із додаванням виправлення збою ПК», — пише Bethesda на X.

Ми пропонуємо прочитати повні примітки до виправлення для Starfield 1.9.51.0 тут.

Starfield тепер доступний у всьому світі для Xbox Series X|S, ПК та деяких сервісах хмарного геймінгу. Науково-фантастична RPG Bethesda вийшла ще у вересні минулого року.

Коротко про гру

Що відрізняє Starfield від усіх попередніх ігор студії, так це дослідження космосу та бойова механіка. Хоча кадри перед релізом натякали на те, що ці механіки близькі до цих космічних симуляторів, таких як No Man’s Sky й Elite Dangerous, це не зовсім так. Подібно до піших досліджень, плавна подорож від зоряної системи чи навіть від однієї планети до іншої неможлива. Натомість гравці обирають загальний пункт призначення через меню, автоматично переміщуйтеся в околиці вибраної планети, а потім відкривають інше меню, щоб вибрати місце посадки, де корабель приземлиться автоматично. Однак ви можете вибрати будь-яку точку посадки на планеті, і ландшафт загалом відображає приблизний контур, який можна побачити під час сканування з орбіти. Тож, схоже, вибір дизайну продиктований обмеженнями апаратного чи програмного забезпечення, а не небажанням докладати додаткових зусиль і створювати цілісний всесвіт, що складається з понад 1000 планет.


Нагадаємо, що у Starfield ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Boosteroid, GeForce NOW, Xbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.