Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Amazon Luna анонсує ігри для підписників Prime на лютий 2024 року

Поділіться новиною з друзями

Користувачі Amazon, що володіють рівнем підписки Prime можуть насолоджуватися ротацією ігор без додаткових витрат використовуючи сервіс хмарного геймінгу Amazon Luna. Станом на останній вівторок січня місяця, команда хмарного сервісу Luna оголосила про новий список ігор, які будуть доступні для користувачів Prime. Майте на увазі, що окрім наведених нижче ігор, абоненти Prime також можуть насолоджуватися Fortnite, Trackmania та іграми Ubisoft, які вони вже мають, без додаткової плати.

Ігри Amazon Luna для підписників Prime – лютий 2024 року

The Jackbox Party Pack 10

Ця гра, десята частина серії Jackbox Party, продовжує надавати різноманітні захопливі та гумористичні вечірні ігри, призначені для гри на декількох геймерів. Дуже приємно проводити час разом, навіть за іграми.

Garfield Lasagna Party

У грі є різноманітні міні-ігри та завдання, присвячені гумористичним витівкам самого відомого у світі кота Гарфілда та його невгамовному апетиту до лазаньї. Це сімейна гра, яка об’єднує персонажів із всесвіту Гарфілда для легкої розваги.

Kunai

Kunai — це пригодницька гра в ретро-стилі, де гравці керують роботом ніндзя, оснащеним кунаєм. Гра поєднує в собі платформер і бойові дії, дозволяючи геймерам перетинати прогалини, лазити по стінах і брати участь у стрімких битвах, досліджуючи постапокаліптичний світ. Це неймовірна подорож, яку можна здійснити сидячи вдома перед телевізором.

Inside My Radio

Inside My Radio — це ритмічний платформер, де гравці повинні переміщатися крізь насичений неоном світ, який пульсує в такт музиці. Час і ритм мають вирішальне значення, коли гравці стрибають, мчать і кидаються в такт. Зауважте, що деякі люди можуть відчувати нудоту та інші проблеми зі здоровям під час ігор, де у вас на екрані відбувається різка зміна кольорової гами. В такі ігри не рекомендується грати довгий час. Якщо відчуєте себе погано – відразу вимкніть гру.


Як вам такий список ігор? На яку гру ви чекали більш за все? Дайте нам знати в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.