Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid оголошує про оновлення своєї бібліотеки ігор

Поділіться новиною з друзями

Минув майже тиждень з того часу, як ми вам повідомляли про нові ігри в бібліотеці українського хмарного ігрового сервісу Boosteroid. Це була одна з найочікуваніших новин, бо до цього в сервісі була тривала перерва. Нагадаємо, що наразі розробники займаються фінальними тестами своїх серверів для 4К геймінгу і додавання нових ігор відійшло на другорядну стежку. Але ось сьогодні нам стало відомо, що нові ігри приєднаються вже завтра.

Найближчої середи (31 січня) сервіс хмарного геймінгу Boosteroid буде оновлено новими іграми, і ми хочемо повідомити вам новини з перших рук

Нижче наведено назви ігор, які будуть додані до бібліотеки Boosteroid:

New Cycle

New Cycle — це містобудівна гра з акцентом на виживання. Після серії апокаліптичних руйнівних спалахів на Сонці людство опинилося на межі вимирання. Почніть розвивати своє поселення та перетворіть його на промисловий мегаполіс.

暖雪 Warm Snow

«Warm Snow» — це бойовик, схожий на «розбійника», дія якого відбувається в темному фентезійному світі, де панує моторошний «Warm Snow». Ви гратимете за воїна «Бі-ана» під час хрестового походу проти п’яти великих кланів, щоб врятувати світ, який балансує на межі.

Three Kingdoms Zhao Yun

Наприкінці династії Східна Хань герої боролися за гегемонію, і полум’я було повсюди. У грі гравці грали роль Чжао Юна, відомого генерала Трьох Королівств, і інтерпретували історію його молодості.

ENDLESS™ Legend (Розділ Інсталяція)

ENDLESS™ Legend — це покрокова фентезійна стратегія 4X від творців ENDLESS™ Space і Dungeon of the ENDLESS™. Контролюйте кожен аспект вашої цивілізації, борючись за порятунок рідного світу Ауріга. Створіть свою власну легенду!

ENDLESS™ Space – Definitive Edition (Розділ Інсталяція)

ENDLESS™ Space — це покрокова 4-кратна стратегія, що охоплює епоху космічної колонізації у нескінченному всесвіті, де ви можете контролювати всі аспекти своєї цивілізації, прагнучи до галактичного панування.

Prince of Persia The Lost Crown (Epic Games) (Розділ Інсталяція)

Киньтеся в стильний і захопливий пригодницький бойовик-платформер Prince of Persia The Lost Crown, дія якого відбувається в міфологічному перському світі, де ви можете маніпулювати межами часу та простору. Грайте за Саргона та еволюціонуйте від вундеркінда з мечем до надзвичайної легенди, опановуючи акробатичний бій і відкриваючи нові сили часу й унікальні суперздібності.

TEKKEN 8 (Розділ Інсталяція)

Приготуйтеся до наступної глави легендарної франшизи файтингів, TEKKEN 8.


Як вам новини цього тижня? Яку гру ви найбільше чекали? Напишіть свої враження в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.