Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Apple розчищає шлях до мобільного додатку Xbox Cloud Gaming для iPhone та iPad

Поділіться новиною з друзями

Apple щойно оголосила, що розробники «тепер можуть представити єдину програму з можливістю транслювати всі ігри, запропоновані в їх каталозі». Ця зміна розчищає шлях для сервісу хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming, щоб мати спеціальну програму, доступну через Apple App Store. До цього моменту хмарний ігровий сервіс від Xbox був доступний лише через браузер, що забезпечувало гірший досвід у порівнянні з нативним додатком.

Тепер розробники можуть надсилати в App Store програми, які можуть транслювати ігри. Це означає, що Xbox Cloud Gaming та інші сервіси незабаром зможуть мати спеціальні програми, доступні для iOS та iPadOS.

До цього моменту Xbox Cloud Gaming і трансляція ігор були обмежені веб-браузером на iOS і iPadOS. Хоча це дозволило грати в ігри, це не було таким хорошим досвідом, як спеціальний додаток. Наприклад, популярна гра Palworld доступна лише на iPhone або iPad, якщо ви використовуєте браузер.

Заява від Apple

«Сьогодні Apple представляє нові варіанти того, як додатки в усьому світі можуть надавати користувачам досвід роботи в додатку, включаючи потокову передачу ігор і міні-програм. Тепер розробники можуть представити одну програму з можливістю потокової передачі всіх ігор, запропонованих у їхньому каталозі”, пояснив Apple у дописі для розробників.

«Програми також зможуть надавати розширені можливості виявлення потокових ігор, міні-програм, міні-ігор, чат-ботів і плагінів, які знаходяться в їхніх програмах».

Остання частина цієї цитати цікава, оскільки вона вказує на те, що цей крок також було зроблено, щоб полегшити пошук ігор під час використання iPhone або iPad. Спеціальна програма для ігор від Microsoft може надати спрощений спосіб перегляду ігор, доступних через Xbox Game Pass, у які можна буде грати безпосередньо в програмі Xbox Cloud Gaming.

Хоча зміни в політиці відбулися після антимонопольного розслідування Європейської комісії, зміни Apple щодо App Store набудуть чинності в усьому світі.


Ми додамо більше інформації, коли вона стане доступною.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.