Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Компанія Pokemon сповістила про намір розслідувати Palworld

Поділіться новиною з друзями

Компанія Pokemon заявила в четвер, що не надала жодного дозволу «іншій компанії», маючи на увазі нову вірусну гру Palworld, розробника Pocketpair, використовувати інтелектуальну власність або активи Pokemon і «має намір провести розслідування та вжити відповідних заходів» проти надпопулярної гри про виживання.

Ця заява є першим визнанням Pokemon Company надпопулярної гри про виживання Palworld, яка була продалась понад 8 мільйонами копій менш ніж за шість днів, перевищуючи ефективність навіть найпопулярніших ігор AAA. Але, як раніше повідомлялося, Palworld також приваблює все більше шанувальників легендарної японської фірми через плагіат і неймовірну схожість. Проте його поєднання колекціонування монстрів, автоматизації та механіки виживання все одно вразило гравців.

Palworld, доступний на ПК через Steam і Xbox, задовольняє відкладений попит на сучасний погляд на жанр приборкання монстрів, який Pokémon, можливо, створив, але не зміг істотно розвинути. Незалежно від того, керовані справжнім інтересом чи бажанням покарати Nintendo, основного дистриб’ютора ігор Pokemon, за застій, геймери стікаються до Palworld, щоб отримати його свіжий погляд.

Pocketpair, яка випустила гру 19 січня, раніше наполягала на тому, що її гра більше схожа на таку гру, як Ark Survival, ніж на Pokemon. Раніше цього тижня виконавчий директор Pocketpair Такуро Мізобе попередив, що його команда отримує наклепницькі коментарі, а також бачить твіти, які виглядають як «погрози смертю».

Проблеми з Pokémon

«Ми отримали багато запитів щодо гри іншої компанії, випущеної в січні 2024 року. Ми не надавали жодного дозволу на використання інтелектуальної власності або активів Pokémon у цій грі», — написала компанія Pokemon у заяві на своєму веб-сайті в четвер.

«Ми маємо намір провести розслідування та вжити відповідних заходів для вирішення будь-яких дій, які порушують права інтелектуальної власності, пов’язані з Pokémon. Ми продовжуватимемо плекати кожного покемона та його світ і працюватимемо над тим, щоб об’єднати світ за допомогою покемонів у майбутньому».


Нагадаємо, що у Palworld ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.