Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Новий контролер Xbox із гіроскопом та іншими можливостями буде представлено в червні

Поділіться новиною з друзями

Повідомляється, що Sebille, внутрішня назва для наступного основного контролера Xbox, буде випущено в червні 2024 року.

Новий контролер Xbox, який був оприлюднений минулого року в судових документах Xbox після придбання Activision Blizzard, є суттєвим удосконаленням поточних геймпадів Series X.

Новий контролер Xbox міститиме низку додаткових функцій, наявних у пристроях інших консолей. Наприклад, точні тактильні функції, такі як HD-гуркіт Nintendo Switch, а також гіроскоп прицілювання будуть включені в оновлений контролер. Пристрій також матиме внутрішні динаміки, як і PlayStation DualSense.

Крім того, Microsoft додає додаткові функції підключення для взаємодії з Xbox Cloud Gaming. Так само як Amazon Luna, контролер матиме функцію підключення Wi-Fi «Напряму до хмари», щоб зменшити затримку введення в потокових іграх у сервісах хмарного геймінгу.

В останньому епізоді подкасту XboxEra Том Уоррен з The Verge розповів, що новий контролер Xbox буде представлено в травні 2024 року, а його реліз заплановано на червень.

Повідомляється, що наступний контролер Xbox планується випустити за рекомендованою роздрібною ціною 69,99 долара. Це та сама ціна, що й поточний контролер, що демонструє готовність Microsoft перевести всіх на нові модні геймпади для консольних і комп’ютерних ігор.

Новий контролер Xbox — не єдиний новий продукт, про який йдеться в витоку документів. Насправді поряд з контролером, витік детально описав нову консоль Digital Only Xbox Series X із розширеною внутрішньою пам’яттю та абсолютно новим циліндричним дизайном.

Нова консоль, описана в документах, що просочилися, як «Adorably All-Digital», що означає «Чудово повністю цифрова. Ця новина була піддана сильній критиці фанатами через те, що вона коштує так само, але видалила такі функції, як внутрішній дисковод.

Останній контролер Xbox є початком нового поштовху для ігрової компанії. З будь-якою іншою консоллю, що підтримує гіроскопічний контролер і розширений гул, Xbox сильно відстає в технічному плані. Хоча не кожен гравець захоче використовувати ці нові трюки, Xbox буде мудро підтримувати їх, як і всі інші.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.