Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix Games потребує виправлення розкладу додавання ігор до свого сервісу

Поділіться новиною з друзями

Netflix Games став помітною ігровою платформою для мобільних пристроїв, пропонуючи такі ігри, як Grand Theft Auto Vice City, Money Heist Ultimate Choice та Football Manager 2024, але найбільша проблема цього сервісу полягає не у відсутності ігор, а в відсутність графіка їх випуску.

У Netflix є графік випуску інших форм вмісту

Почнемо з першого важливого моменту, на який ми б хотіли звернути увагу. Netflix щомісяця розгортає списки вмісту, що з’являється на його платформі, коли йдеться про нові фільми та телевізійний контент. Відеоігри, однак, є скоріше підбіркою того, які ігри мають точні дати релізу. Двома останніми іграми Netflix були Money Heist Ultimate Choice й FashionVerse. Money Heist Ultimate Choice отримав дату релізу 4 січня 2024 року, пізніше її було змінено в Apple App Store на 5 січня 2024 року, але випущено 4 січня без затримок і проблем. FashionVerse, однак, був несподіваним релізом і не отримав офіційної дати до того, як минулого тижня гру було додано на Netflix Games.

Так само інші відомі ігри, такі як Netflix Stories: Love Is Blind, отримали дати появи в сервісі хмарного геймінгу, однак інші ігри, такі як Cocomelon: Play With JJ, не отримали такої розкоші.

Інші ігрові платформи вказують дати випуску

Це більш важливий момент, ніж попередній. Отже, дозвольте нам пояснити, чому все відбувається саме так. Netflix — не єдина компанія, яка пропонує послугу підписки на відеоігри. Деякі відомі альтернативи включають Xbox Game Pass та PlayStation Plus – усі вони дають вікно випуску, коли нові ігри приєднаються до бібліотек. Порівнюючи Netflix Games з Xbox Game Pass на якусь мить, можна сказати, що релізи обробляються постійно. Xbox випускає два списки на місяць вказуючи, які ігри надходять на платформу Game Pass. У Netflix Games не працює така схема. Це стає грою в здогади, чи з’являться ігри на Netflix Games цього тижня, чи нам потрібно чекати наступного.

Netflix Games потребує вдосконалення щодо стратегії публікування строків релізу ігор на їх платформі. Якби вони могли оголосити про вихід гри на Netflix і вказати дату до початку місяця, це могло б призвести до збільшення інтересу до сервісу та Netflix як ігрової платформи. Прислухається Netflix до висловлювань своїх користувачів, чи ні, ще належить побачити.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.