Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Square Enix хоче робити менше кращих ігор

Поділіться новиною з друзями

У майбутньому Square Enix випускатиме менше ігор, але щоб вони були більш різноманітними та добре оціненими гравцями та критиками.

«Я хочу структурувати нашу функцію розробки таким чином, щоб ми могли забезпечити вищу якість кожної гри, скоротивши нашу лінійку ігор», — пояснив президент Square Enix Такаші Кірю.

На фінансовому брифінгу наприкінці 2023 року, нещодавно проведеному Genki, він сказав, що розробник «зосередиться… на ретельно відібраних нових іграх».

У 2022 році Square випустила кілька ігор без особливого пафосу, як-от Valkyrie Elysium і Harvestella. Це призвело до «розколу нашого пулу ресурсів», чого він хоче уникнути в майбутніх іграх.

Він також хоче, щоб Square Enix перестала так сильно покладатися на такі бренди, як Final Fantasy. Кірю назвав Powerwash Simulator “виключним” у своєму портфоліо, і тим, що використовувався для збільшення прибутків.

Посилаючись на «явних переможців і переможених» з останніх ігор із потрійним рейтингом, він хоче «зробити чіткіші відмінності» в подальшій роботі студії.

Зміни Square Enix вже на горизонті

Минулого року Bloomberg повідомляв, що Square Enix перебуває в безладі через погане управління. Нестабільна поведінка допомогла пояснити його дивну частоту випусків у 2022-2023 роках і його обробку мобільних ігор.

Слова Кірю, здається, переконують у цьому і показують, що компанія намагається стати більш стабільною. Однак ці зміни можуть бути не повністю відображені в результатах 2024 року.

Великі ігри Marquis включають Foamstars і Final Fantasy VII Rebirth у лютому. За ними влітку вийдуть Visions of Mana та Final Fantasy XIV: Dawntrail.

Звичайно нам дуже хотілося б побачити велику кількість топових ігор від провідних розробників ігор. На жаль це неможливо за однієї причини – навіть великі студії не в змозі одночасно розробляти багато ігор і робити їх водночас цікавими та гарно оптимізованими. Тому на нашу думку, краще нехай розробники видають 1 гру щороку і щоб вона була не тільки цікавою для гравців, але й щоб була нормально оптимізованою.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.