Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Paperspace оголосили про оновлення серверів

Поділіться новиною з друзями

Ми раді оголосити про кардинальне доповнення до лінійки графічних процесорів. Графічні процесори NVIDIA H100 тепер доступні у сервісі хмарного геймінгу Paperspace, що дає змогу клієнтам DigitalOcean і Paperspace використовувати безпрецедентні можливості AI та ML.

Чому графічні процесори NVIDIA H100?

Революційна продуктивність

Графічні процесори H100 із понад 80 мільярдами транзисторів і передовою технологією на основі ядер Tensor 4-го покоління прискорюють додатки AI/ML як ніколи раніше.

Спеціально для ваших амбіцій штучного інтелекту

Виберіть H100x8 для надзвичайної обчислювальної потужності або H100x1 для гнучкості, що ідеально підходить для стартапів і цифрових компаній, що розвиваються, зосереджених на додатках, орієнтованих на штучний інтелект.

Прискорення моделей AI/ML

Скористайтеся до 9 разів швидшим навчанням штучного інтелекту та в 30 разів вищими швидкостями штучного інтелекту, що ідеально підходить для великих мовних моделей і синтетичних медіамоделей.

Готові використовувати потужність графічних процесорів NVIDIA H100 для своїх проєктів? Натисніть тут.

Створюйте епічні моделі AI/ML за допомогою графічних процесорів NVIDIA H100 на Paperspace

Доступ на вимогу та гарантований доступ. Отримайте гнучкість доступу на вимогу або надійність гарантованих екземплярів відповідно до потреб вашого проєкту.

Для інновацій на першому місці зі штучним інтелектом

Розроблені для стартапів і цифрових компаній, що розвиваються, ці графічні процесори ідеально підходять для навчання та розгортання складних моделей AI/ML.

Доступний і масштабований

Починаючи від 2,24 долара США на годину за чіп для гарантованих екземплярів, без комісії за вхід і вихід, що робить його економічно ефективним рішенням для ваших проєктів AI/ML.

Надійність і підтримка 24/7

Насолоджуйтесь безперервним моніторингом платформи та широкою підтримкою клієнтів для безперебійного навчання моделі та використання високого трафіку у виробництві.

Конкурентна перевага перед великими брендами

Доступні екземпляри графічних процесорів, щоб зрівняти умови гри з підприємствами з більшими обчислювальними ресурсами.

Хмарний сервіс Paperspace надає вам інструменти та ресурси, необхідні для того, щоб залишатися в авангарді інновацій ШІ. Розкрийте потенціал майбутнього штучного інтелекту та машинного навчання вже сьогодні з NVIDIA H100s.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.