Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox анонсує другу хвилю січневих ігор для Game Pass Ultimate

Поділіться новиною з друзями

Xbox анонсувала оновлення Game Pass Ultimate для ігор, які надходять і виходять із сервісу цього місяця. Подивімося на ці новини ближче.

Ігри, що надходять до сервісу Game Pass Ultimate

Turnip Boy Robs a Bank

(Хмара, консоль і ПК) – 18 січня
Turnip Boy повертається! Цього разу він об’єднується з маринованою бандою, щоб спланувати та здійснити найдивніше пограбування всіх часів. Знищуйте заручників, викрадайте цінні речі, боріться з пухнастиками та використовуйте дивні інструменти, придбані в темній мережі, щоб просунутися далі до сховищ Ботанічного банку.

Palworld

(Хмара, консоль, ПК) – 19 січня
Вирушайте у пригоду у відкритому світі Palworld, де ви зможете знайти та захопити понад 100 друзів! Розкривайте таємниці цієї дивовижної країни, долайте грізних босів і будуйте потужні бази. Використовуйте своїх друзів, щоб виконувати завдання за вас і автоматизувати цілі виробничі лінії.

Go Mecha Ball

(Хмара, консоль і ПК) – 25 січня
Завантажуйся та починай грати в цьому шутері з шаленою прогресією. Прокладайте собі шлях через аркадні рівні, використовуючи фізику у стилі пінболу в поєднанні з арсеналом нищівної зброї. Перемагайте хвилі ворожих ботів, бийтеся з великими босами та вдосконалюйте свого механізму між заїздами.

Brotato

(Хмара, консоль і ПК) – 25 січня
Шутер на арені roguelite з видом зверху вниз, де ви граєте за картоплю, маючи до 6 видів зброї одночасно, щоб відбиватися від орди прибульців. Вибирайте з безлічі рис і предметів, щоб створювати унікальні збірки та виживати до прибуття допомоги.

Persona 3 Reload

(Хмара, консоль і ПК) – 2 лютого
Пройдіть по тонкій межі між життям і смертю та розгадайте таємниці Темної години в Persona 3 Reload, захопливому переосмисленні рольової гри, що визначає жанр, відродженої для сучасної епохи.

Anuchard

(Хмара, консоль і ПК) – 6 лютого
Королівство Anuchard впало. Через кілька поколінь після краху його нащадки, що вижили, вибрали вас Володарем чарівного дзвона Аудрос. Вирушайте, бийтеся з монстрами, вирішуйте головоломки та поверніть Anuchard його колишню небесну славу!

Також було оголошено, що F1 23 буде додано до Game Pass, але гра не буде доступна у сервісі хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming. Це відповідає торішньому досвіду з F1 22. Ця гра була однією з небагатьох, що з’явилися на Game Pass, але не отримали підтримки хмарних ігор.

Ігри, що буде видалено з Game Pass Ultimate

Отже, попереду кілька дуже цікавих ігор, але подивімось на гру, яку ми втрачаємо наприкінці січня. Пам’ятайте, що ви також можете заощадити до 20% зі знижкою на членство, щоб зберегти ці ігри у вашій бібліотеці Xbox, але ви все одно не зможете продовжувати грати в них у хмарі.

Hitman: World of Assassination

Вийде з бібліотеки 31 січня
Існує світ за межами нашого. Поза межами націй, справедливості, етики. Він ніколи не спить. Ви всюди й ніде. Ласкаво просимо до світу вбивств. Ви — Агент 47, найкращий убивця у світі.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.