Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Elite Series 2 Core – найкращий геймпад для вас

Поділіться новиною з друзями

Контролер Xbox Elite Series 2 Core коштує в Україні від 4500 гривень, комплекти аксесуарів також у продажу.

Xbox Elite Series 2 Core є одним із найкращих контролерів Xbox, хоча зазвичай він у два рази дорожчий за стандартний бездротовий контролер Xbox. Однак прямо зараз ви побачите, що ціна на нього є однією з найнижчих за всю історію, причому кожен роздрібний продавець знизив ціну.

Тільки червона версія геймпада має право на цю велику знижку. Він поставляється з червоною лицьовою панеллю, прогумованими чорними ручками та білою задньою панеллю. Завдяки аналоговим джойстикам із регульованою напругою, фіксаторам тригерів і можливістю збереження трьох користувальницьких профілів, це величезне оновлення базового контролера, який постачається з вашим Xbox Series X|S. Зауважте, що низька ціна в Україні пропонується лише на червоний варіант. Всі інші, особливо чорна версія контролера коштує найбільше – від 6800 гривень.

Elite Series 2 Core має таку саму преміальну конструкцію, що й звичайна Elite Series 2, але він не постачається з додатковими аксесуарами, такими як знімні задні пелюстки та альтернативні D-pads. Проте, ви можете налаштувати Elite Series 2 за допомогою компонентів, які продаються окремо. Ми рекомендуємо принаймні додати до пристрою задні “весла” (дешева версія доступна всього за 600 гривень, тоді як преміальні Scuf коштують 800). Ви також знайдете цілі бюджетні набори, які включають різноманітні аксесуари.

Поєднавши Elite Series 2 Core з одним із наведених нижче комплектів, ви фактично отримаєте стандартний досвід Elite Series 2 за 120 доларів США або менше.

Комплекти основних аксесуарів Elite Series 2

  • Набір червоних металевих аксесуарів 13 в 1 — 1400 гривень
  • Набір аксесуарів OEM 9-в-1 — 1100 гривень
  • Набір металевих аксесуарів 9-в-1 — 1000 гривень

Якщо вас цікавить Elite Series 2 з офіційними аксесуарами Microsoft, ви можете придбати його за 7500 гривень.

Майте на увазі, що ви отримаєте дуже схожу функціональність з Elite Series 2 Core, якщо його поставити в комплекті з набором аксесуарів, і завдяки поточним угодам це набагато дешевший варіант, ніж Elite Series 2 зі знижкою.


Нагадаємо, що цей геймпад офіційно підтримується майже в усіх сервісах хмарного геймінгу. Щоб дізнатися, чи є підтримка саме у вашому, рекомендуємо написати в техпідтримку того хмарного ігрового сервісу, де ви граєте.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.