Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Чи врятувала серія ігор GTA Netflix Games?

Поділіться новиною з друзями

Після того, як було важко знайти аудиторію, здається, що сервіс хмарного геймінгу Netflix Games нарешті починає показувати пристойний результат завдяки серії ігор Grand Theft Auto.

Відтоді як Netflix Games було запущено в листопаді 2021 року, ми спостерігали, як хмарний ігровий сервіс докладає багато зусиль, щоб поширити інформацію та залучити платних клієнтів до «секретного» сервісу, за який вони вже заплатили.

І хоча послуга залишається прихованим бонусом для більшості передплатників Netflix, це, звичайно, не через брак спроб. За два роки з моменту запуску вони мудро пограбували свій власний багатий каталог прибуткової інтелектуальної власності. Також було придбано ігрові студії, щоб прикрити новий вміст. Було зібрано декілька ексклюзивних ігор, окреслили плани «виграти великий приз в хмарних іграх». Також сервіс націлився вийти за межі мобільних пристроїв і навіть пропонував зарплату в 1 мільйон доларів, щоб залучити найкращих талантів.

Не плекайте ілюзій – Netflix серйозно ставиться до ігор

Після 25 місяців захоплення їхньою наполегливістю ми раді повідомити, що неймовірна праця Netflix тепер має серйозні прибутки.

Останні дані Sensor Tower показують, що протягом 2023 року ігри Netflix було завантажено 81,2 мільйона разів у всьому світі через App Store і Google Play. Це число на 180% більше, ніж було у 2022 році, коли було встановлено 28,7 мільйона, і 5,2 мільйона встановлень у 2021 році.

Зокрема, на четвертий квартал 2023 року припадало значних 53% від цього річного загального обсягу, що більше порівняно з 36% встановлень Netflix у четвертому кварталі 2022 року.

Забезпечення великих хітів

Дивлячись на цифри, новий успіх хмарної платформи для ігор — хоч і результат років наполегливої роботи та інвестицій, але все ж треба згадати про додавання ігор франшизи Grand Theft Auto від Rockstar. Згідно з даними Appfigures, Grand Theft Auto: San Andreas є найбільш завантажуваною грою Netflix.

Тим часом GTA: Vice City є шостою грою за кількістю завантажень у 2023 році, а GTA III займає 11 місце.

Поєднання цифр трилогії показує, що франшиза набрала понад 6,4 мільйона завантажень менш ніж за тиждень після появи на сервісі, що становить неймовірні 17% завантажень ігор Netflix у 2023 році. Насправді кількість завантажень на сервісі подвоїлася в листопаді 2023 року після додавання GTA, а потім потроїлася в грудні.

Зрозуміло, що включення GTA виявилося легкою перемогою, і Netflix Games, безсумнівно, витрачатиме більше часу і грошей на пошук високоцінної інтелектуальної власності, щоб взяти її на борт до 2024 року. Всередині компанії продовжуються чутки щодо їхнього власного випуску AAA, а кінцевий продукт має з’явитися по всьому світу. Тим часом хмарні ігри та кросплатформні наміри вже були оприлюднені та з’являться пізніше цього року.

Загалом, після того, як Netflix вклав свої гроші, нарешті заробив банк, і все готово сприймати серйозно. Слідкуйте за їхніми наступними кроками та за тим, хто прийде на борт наступним.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.