Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade додає дві гри з двох класичних британських комп’ютерів

Поділіться новиною з друзями

Antstream Arcade додали другу групу ігор на свою ігрову платформу цього року, і ці ігри були розроблені для двох класичних британських мікрокомп’ютерів для відеоігор. Подивімось на ці ігри.

Project Future (Amstrad)

Перша гра походить від лінійки мікрокомп’ютерів Amstrad, і її описують як гру, в якій ви можете загубитися в цьому космічному шутері. Цю гру розробив британський розробник ігор Gremlin Graphics, який випустив її в 1985 році. Якщо вам цікаво, як гра, опублікована в 1985 році, дія якої відбувається в майбутньому, виглядає у 2024 році, зараз у вас є шанс спробувати Project Future на Antstream Arcade.

Reshoot Proxima 3 (Amiga)

Далі ми переходимо до саморобної гри Reshoot Proxima 3, яка була вперше опублікована лише у 2023 році! Офіційний опис гри на Antstream Arcade говорить: «Після втечі з флоту Тарс Арин повертається на свою рідну планету, але під час її відсутності прибули деякі небажані гості». Ця гра — ще одна гра-стрілялка, і це бажане доповнення, особливо тому, що ви не можете мати занадто багато класичних ігор-стрілялок на ретро-ігровій платформі, як Antstream.

Декілька слів про вищесказані комп’ютери

Першою моделлю комп’ютера Amstrad була версія PC1512 (1985 року). Цей ПК описаний, як перша модель, оснащена власною відеокартою клонування CGA, що забезпечує цікавий нестандартний відеорежим 640x200x16.

Що стосується комп’ютера від Amiga, то це був ПК Amiga 1000, випущений у 1985 році. Він мав витончену ОС зі швидким завантаженням, яка могла завантажуватися майже миттєво. Він мав 256-кольоровий дисплей у той час, коли NES могла підтримувати лише 64, а більшість домашніх комп’ютерів, включаючи Commodore 64, не могли демонструвати більше ніж 16. Amiga принесла аркадним іграм якісне зображення.

А ви сумуєте за тими часами, коли комп’ютери не так масово використовувалися і на них можна було грати у чудові аркадні ігри, а головне, ніхто не задумувався про постійне оновлення “заліза”. Дайте нам знати в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.