Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Оновлення Cult of The Lamb – Sins of The Flesh виходить 16 січня

Поділіться новиною з друзями

Найбільше оновлення вмісту Cult of The Lamb буде випущено для гри 16 січня.

Sins of The flesh — це безплатне оновлення вмісту, яке принесе нові квести, функції, покращення та новий ресурс для гри. Також було оголошено, що на момент написання цієї статті було продано понад 3,5 мільйона копій з моменту запуску гри у 2022 році.

  • Нові системи прогресу додають більшої глибини та складності управлінню Культом Ягняти. Йдучи грішним шляхом, ваші послідовники будуть насолоджуватися ненажерливими ритуалами, марними будівлями та гнівними доктринами. Запросіть своїх найвідданіших послідовників до внутрішнього кола Учнів, оновленої системи підвищення рівня послідовників.
  • Блискучі какавельки, згубні мітли та більші кращі будівлі покращують насичене життя культу. Блискучі какавельки мають спеціальні ефекти, як-от покращення урожаю плідних культур і додавання досвіду вашій мітлі. Підвищення рівня вашої мітли зробить роботу швидшою та ефективнішою. Щоб покращити автоматизацію, також є новий рівень для станції прибиральника та складських приміщень, щоб ваші послідовники краще піклувалися про себе.
  • Винищуйте єретиків новою зброєю Blunderbuss. Коли вона заряджена, ця зброя завдає великої шкоди з близької відстані, щоб створити новий стиль бою для ваших хрестових походів. Якщо ви зарядите його ще сильніше за допомогою сильної атаки, ви зможете прицільно обстрілювати ворогів з великої відстані.
  • Кожен із ваших окультистів-послідовників може похизуватися модою своїх послідовників у новій будівлі Tailor. Після розблокування кожен сектант може носити власний одяг із 23 різними стилями на вибір. Але ваш Культ стає ще унікальнішим. Коли двоє послідовників дуже люблять один одного, вони можуть знайти яйце. Виховуйте яйце, щоб воно вилупилося, а потім піклуйтеся про нащадків, поки вони не будуть готові присягнути на вірність вашому Культу.

У Cult of the Lamb ви можете зіграти за допомоги сервісів хмарного геймінгу GeForce NOW, PlayStation Cloud Gaming й Boosteroid.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.