Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Команда розробників Fallout: London має великі плани на майбутнє

Поділіться новиною з друзями

Дехто з команди, яка веде розробку майбутньої масштабної модифікації Fallout: London для Fallout 4, виявив, що модифікація Fallout: London може вийти у квітні. Головним джерелом натхнення для прийняття цього рішення керівник проєкту назвав «Забуте місто» 2022 року.

Fallout: London від Team Folon, який планується випустити 23 квітня, — це майбутній повний мод, який перенесе гравців у постапокаліптичний Лондон. Дія модифікації відбувається у 2237 році між Fallout 1 і Fallout 2 й приблизно за 63 роки до того, як Єдиний хто вижив покине Сховище 111 у Fallout 4. Гравці прокидаються в підземній лабораторії та повинні втекти на поверхню після того, як суперницька фракція здійснить набіг на об’єкт. Він розробляється з 2019 року, як повідомляється, може похвалитися відкритим світом такого ж розміру, як у Fallout 4, з п’ятьма меншими центрами, які мають загальну площу, еквівалентну Far Harbor DLC.

Dual Shockers нещодавно спілкувався з провідним розробником Team Folon Діном Картером і провідним 2D-художником Емілі Кемп. Хоча інтерв’ю стосувалося переважно розробки Fallout: London, Картер також скористався нагодою, щоб коротко розповісти про плани студії після Fallout: London. Хоча Картер підкреслив, що не може говорити від імені всієї команди, він сподівається, що Team Folon продовжуватиме працювати як незалежна ігрова студія, йдучи по стопах розробника Forgotten City Modern Storyteller.

The Forgotten City 2021 року почало своє життя як однойменний мод Skyrim 2015 року, який отримав нагороду Гільдії письменників Австралії. Це надихнуло провідного розробника та автора моду Ніка Пірса створити Modern Storyteller і переробити мод як окрему гру. Попри те, що Modern Storyteller отримав певні державні інвестиції, які британська команда Folon навряд чи отримає, Картер упевнений, що у нього є щось із великим потенціалом.

Незрозуміло, чи мають намір Team Folon переробити майбутню Fallout: London як окрему гру, чи є у команди взагалі якісь конкретні плани. Однак Дін Картер вважає, що команда зайшла надто далеко, щоб просто піти різними шляхами після виходу Fallout: London.

Звичайно, розробник The Forgotten City мав хітовий мод перед тим, як розглянути можливість запуску професійної студії. Те саме стосується розробника Terra Invicta Pavonis Interactive, який раніше створив популярні моди Long War для Firaxis XCOM: Enemy Within і XCOM 2. Тому можна було б запитати, чи Team Folon ставить віз попереду коня. Знову ж таки, успіх Pavonis and Modern Storyteller показує, що ця траєкторія кар’єри життєздатна.

Нагадаємо, що у Fallout 4 ви можете грати за допомоги сервісів хмарного геймінгу Shadow PC, PlayStation Cloud Gaming та Xbox Cloud Gaming.

А ви чекаєте на появу модифікації Fallout: London? Дайте нам знати в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.